• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hançerli mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi
08 Mayıs 2013 Çarşamba 13:31

Hançerli mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

Karatayda yapılan çalışmaların halka ulaşması adına her ayın ilk Salı günü mahalle muhtarları ile bir araya gelen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 2013 yılı yatırım ve projelerini...
Karatay’da yapılan çalışmaların halka ulaşması adına her ayın ilk Salı günü mahalle muhtarları ile bir araya gelen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 2013 yılı yatırım ve projelerini muhtarlara anlattı.
Karatay Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleşen toplantıda “Halktan kopuk olan değil, halkla iç içe bir belediyecilik” anlayışıyla Karatay'a modern ve çağdaş bir kent kimliği kazandırmak için mahalle muhtarları ile koordineli bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Başkan Hançerli, hemen hemen her mahalleye yeni yatırımlar kazandırdıklarını belirtti. Belediyelerin halk ile diyaloğunu sağlayan, mahallelerde yaşanan sorunları belediyelere ileten muhtarlar ile sık sık bir araya gelerek sorunların görüşüldüğünü ve olumlu sonuçlar alındığını dile getiren Başkan Hançerli, yapılan toplantılar neticesinde Mahallelerimizdeki sorunların gün geçtikçe azaldığını dile getirerek olumlu gelişmelerden memnuniyetini belirtti. 2013 yılı asfalt hedefinin 200 Bin Ton olduğunu belirten Başkan Hançerli, Karatay’ın geçmişten bugüne uzanan değişiminden büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. Muhtarların mahalleleri ile ilgili sorunlarını tek tek dinleyen Başkan Hançerli, sorunların çözümleri ile ilgili çalışmaların hızla başlatılacağının müjdesini verdi. Başkan Hançerli’nin Muhtarları dinlerken Karatay’ın bütün cadde ve sokaklarının krokilere ihtiyaç duymadan yerlerini bilmesi toplantıdakilerin takdirini topladı.
Başkan Hançerli 2013 yılının Karatay için yatırımlar ve projeler yılı olacağını belirterek, Muhtarlar ile koordineli çalışmanın icraatların Karataylıların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda şekillenmesi açısından çok büyük önem arz ettiğini belirtti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA