• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hançerli, Karatay Gençlik ile buluştu
29 Ocak 2014 Çarşamba 15:48

Hançerli, Karatay Gençlik ile buluştu

AK Parti Karatay Gençlik Kollarının Haftalık Olağan Yönetim Toplantısı bu hafta Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’nin katılımı ile gerçekleşti.

AK Parti Karatay Gençlik Kollarının Haftalık Olağan Yönetim Toplantısı bu hafta Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’nin katılımı ile gerçekleşti. 
AK Parti Karatay İlçe Teşkilat Binasında gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Karatay İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Said Çelik, Başkan Mehmet Hançerli’ye her alanda gençlere vermiş olduğu öneme binaen Karatay gençliği adına teşekkür etti. Gençler olarak Karatay’ın kalkınması ve daha iyi hizmetlere erişmesi için gece-gündüz demeden her türlü çabayı sarf edeceklerini belirten Çelik, yaklaşan 30 Mart yerel seçimler için birlik ve beraberlik içerisinde hızlı bir ivmeyle çalışmalarına devam ettiklerini aktardı. Gençlerin iş hayatında olduğu gibi siyasette de gece gündüz demeden aydınlık Türkiye için çalışmaya devam ettiğini ifade eden Çelik, ‘Durmak Yok Yola Devam’ sloganıyla hareket ederek, Karatay Gençliği olarak bu seçimlerde de yeni bir başarı daha eklemek istediklerini sözlerine ekledi.
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ise, AK Parti gençliğinin sürekli kendisini geliştiren ve yeniliğe açık olduğunu ifade ederek geleceğin Türkiye’sini sahiplenecek bir gençliğe sahip olduklarını vurguladı. Ülke yönetimine katılarak Türkiye’yi daha ileriye taşımak isteyen gençlerin gözlerindeki parıltı bizler için son derece önemlidir diyen Hançerli, yaklaşan yerel seçimlere değinerek hükümetin ve yerel yönetimlerin çalışmalarını, halkı bilgilendirme konusunda gençlik kollarının üzerine büyük görevler düştüğünü söyledi. AK Parti Karatay İlçe Teşkilatını yaklaşan yerel seçimlerde çok önemli sorumluklar beklediğini kaydeden Başkan Hançerli, bu sorumluluğun başında Büyükşehir yasasının tam manasıyla halka anlatılması noktasında çalışmalar yürütülmesi gerektiğini ve programlı bir şekilde seçim çalışmalarına hız verdiklerini sözlerine ekledi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA