• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hançerli İsmil termal tesislerinde incelemelerde bulundu
09 Ağustos 2018 Perşembe 16:46

Hançerli İsmil termal tesislerinde incelemelerde bulundu

Yeşil ile mimarinin eşsiz uyumunu şifalı sular ile birleştiren İsmil Termal Tesisleri, 17.360 m² alanda yedi bloktan oluşan 112 villada huzurlu bir tatil için özel termal havuz ve otopark ile ev rahatlığını ve konforunu bir arada sunacak.


Yapım çalışmaları hızla devam eden Karatay Belediyesi İsmil Termal Tesislerinde incelemelerde bulunan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, termal tesisin Karatay Belediyesi’nin kuruluşundan bu yana yapmış olduğu en büyük yatırım olduğunu dile getirdi. İsmil Termal Tesisinin 60 Milyon TL’lik büyük bir yatırım olduğunu belirten Başkan Hançerli, tesisin tamamen Karatay Belediyesi’nin öz kaynakları ile gerçekleştirilmekte olduğunu söyledi.

          Başkan Hançerli, üniversitelerin yaptığı incelemelerde İsmil Termal Tesislerinin yüksek kalitede kaplıca suyuna sahip olduğunun tespit edildiğini belirten Başkan Hançerli, şu anda kaynak çıkış sıcaklığı 44,5 C olan termal suyun 49,5 derecede kaynağından çıkartılması için çalışmaların sürdüğünü söyledi.

       Başkan Hançerli, İsmil Termal Tesislerinde hem günübirlik gelen misafirlerin hem de tesislerde konaklayan misafirlerin kullanabileceği bay-bayan termal havuzların, kafeteryanın, rekreasyon alanlarının, kamelyaların olacağını söyleyerek; Aksaray’dan, Eskil’den, Karapınar’dan, Konya’dan gelen misafirlerin kaplıca ihtiyacını karşılamayı hedeflediklerini belirtti.

2-260.jpg

      Villaların inşasının tamamlanmak üzere olduğunu söyleyen Başkan Hançerli; çalışmaların sosyal tesislerin tamamlanması yönünde yoğunlaştırıldığını dile getirdi. Çalışma programına göre 2019 yılının Şubat ayının sonunda tesislerin tamamlanacağının müjdesini veren Başkan Hançerli, çalışmaların 300 kişilik bir ekibin yürüttüğünü söyledi.

  baskan-hancerli-ismil-termal-tesislerinde-incelemelerde-bulundu-(5).jpg

       Başkan Hançerli emeği geçen herkese teşekkür ederek; İsmil Termal Tesislerinin  Karatay’a ve Konya’ya hayırlı olmasını temenni etti.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA