• Konya6 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hançerli, engellilerle iftar yemeğinde buluştu
26 Ağustos 2009 Çarşamba 14:46

Hançerli, engellilerle iftar yemeğinde buluştu

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Türkiye Sakatlar Derneği Konya Şubesi üyeleri ve ailelerine iftar yemeği verdi.
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Türkiye Sakatlar Derneği Konya Şubesi üyeleri ve ailelerine iftar yemeği verdi.
 
Kendilerini bir araya getiren Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve ekibine teşekkür eden Sakatlar Derneği Konya Şube Başkanı Ahmet Mıhçı “Gönül ne kahve ister ne kahvehane, Gönül muhabbet ister kahve bahane, bizim özürlü camiası da  bir araya gelmek ister iftar bahane" dedi.
 
Engelli kardeşlerimizi aileleri ile birlikte misafir etmekten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli amaçlarının onlarla ramazan ayının güzelliklerini yaşamak ve yaşatmak olduğunu ve birlikte olmaktan her zaman mutluluk duyduklarını söyledi.
 
Başkan Hançerli Hz. Mevlana’nın diyarına nice hayırlı hizmetleri kazandırmak için sivil toplum örgütleriyle, resmi kurum ve kuruluşlarla birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmeye devam edeceklerini belirten Başkan Hançerli, Sosyal belediyecilik anlayışı ile her kesimin yanında olduklarını ifade etti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA