• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hançerli düğün salonu inşaatında incelemelerde bulundu
07 Eylül 2016 Çarşamba 14:09

Hançerli düğün salonu inşaatında incelemelerde bulundu

Son yıllarda sosyal tesis atağına geçen Karatay Belediyesi, Karaaslan Üzümcü mahallesinde yapımına başladığı 3000 kişilik Kır Düğün Salonu'nun inşaat çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karataylının sosyal ihtiyaçlarını karşılamak maksadıyla sosyal tesis inşaatı çalışmalarına hız verdiklerini söyledi. Başkan Hançerli, Konya genelinde ve Karatay’da eksikliği önemli ölçüde hissedilen ve yeni evlenecek çiftlerin genellikle tercih ettiği Kır Düğünleri ile ilgili önemli bir çalışmaya imza attıklarını belirterek “Projemiz Kanal Caddesi’nde 11.296 m² arsa üzerinde 3 düğün aynı anda yapılabilecek şekilde tasarlanmıştır. Proje kapsamında 2 adet kır düğün salonu 1 adet kapalı düğün salonu planlanmıştır. Tek bir tesis içerisinde üç farklı düğünün aynı anda yapılabileceği, ayrıca sadece bir düğünün dahi tüm tesisi rahatlıkla kullanabilecek" dedi. Bodrum katı 230 araçlık kapalı otopark kapasiteli Karatay'ın en büyük Kır Düğün Salonu olacak tesisin hemen bitişiğinde bulunan İlbis höyüğünün de belediye bünyesine katılmasıyla birlikte yaklaşık 40 bin m² lik bir alanı kaplayacağını ifade eden Hançerli, höyüğün park haline getirilerek dizayn edileceğini vurguladı. Yapılan Kır Düğün Salonunun tamamıyla Karatay Belediyesi'ne ait proje olduğunu kaydeden Başkan Hançerli, Karataylının istekleri doğrultusunda yapılan önemli bir proje olduğunu belirtti.

Çok amaçlı olarak kullanılan düğün salonları ve sosyal tesislerde programlar, düğün, nişan ve toplantılar yapılabileceğini de ifade eden Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, amaçlarının sosyal içerikli projeleri hayata kazandırmaya devam etmek olduğunu sözlerine ekleyerek yapılan çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA