• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hamzaoğlu: Hiçbir oyuncuyu zorla tutma niyetimiz yok
09 Temmuz 2016 Cumartesi 13:04

Hamzaoğlu: Hiçbir oyuncuyu zorla tutma niyetimiz yok

Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu, "Bursaspor hedefi olan bir kulüp ve her zaman da böyle olacak. Bu takımı layık olduğu yerlere getirmek için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Özlüce Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Bursaspor'u layık olduğu gibi temsil edip sezonu en iyi yerde bitirmek istediklerini söyledi.

Taraftarın özlediği, sahasında kolay maç kaybetmeyen ve dirençli bir takım olmak istediklerini vurgulayan Hamzaoğlu, transfer dönemini en iyi şekilde değerlendirmek için çalışmalarının sürdüğünü anlattı.

Oyunculardan Bekir Yılmaz'ın, takımdan ayrılmak istediğini geçen sezon yönetime bildirdiğini ve kendilerinin de bunu onayladığını hatırlatan Hamzaoğlu, "Yaşanan ve bizim de hoşumuza gitmeyen şeyler vardı. Bekir de ayrılma kararı almıştı. Kendisi de kulüp bakıyor şu anda. Bakaye de aynı şekilde. Hem maliyetler de yüksekti. Mecburen ayrılmak zorunda olduğumuz arkadaşlar da var aramızda. Mert de aynı şekilde. O da çarşamba gününe kadar düşünecek. Yönetimiz de görüşmelerini sürdürüyor. Belki bizimle devam edecek, belki de Mert başka bir kulübe geçecek." diye konuştu.

Dzsudzsak ve Tomas Necid'in durumu

Hamzaoğlu, Dzsudzsak ve Tomas Necid'le ilgili gelişmelerin sorulması üzerine, geçen sezon Macar oyuncu Dzsudzsak'tan yeterince verim alamadıklarını belirtti.

Bazı futbolcuların adaptasyon sürecinde sıkıntılar yaşadığına değinen Hamzaoğlu, "Kendini buraya ait hissetmeyen ve burada verimli olacağını düşünmeyen hiçbir oyuncuyu zorla tutma niyetimiz yok." ifadelerini kullandı.

"İstediğimiz bütün oyuncuları aldık"

Kulübü doğru bir mali yapıya oturttuktan sonra büyük hedefler koyup çok büyük transferler yapabileceklerine işaret eden Hamzaoğlu, şunları kaydetti:

"Şu anda kulübün ihtiyacı olan şey düzlüğe çıkmak ve kendi ayakları üzerinde durabilmek. Önce bazı şeyleri aşmamız gerekecek. Sadece mali durumu düşünüyoruz, diye algılanmasın. Daha az maliyetli ama daha çok verim alabileceğimiz oyuncuları kadromuza kattık. İstediğimiz bütün oyuncuları aldık. Bundan dolayı yönetime teşekkür ediyorum."

 
 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA