• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hamitin F.Bahçe hayali!
29 Temmuz 2012 Pazar 10:58

Hamit'in F.Bahçe hayali!

Transfer döneminde adı F.Bahçe ile de anılan ve hakkındaki söylentileri unutmayan Hamit Altıntop, takım kaptanı olarak çıkacağı ilk resmi maçta susacak. Hakkındaki iddialara futboluyla yanıt verecek.

Galatasaray’da bu sezonun en flaş transferlerinden biri olan gurbetçi yıldız Hamit Altıntop, 12 Ağustos’ta Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa finalini herkesten daha büyük bir sabırsızlıkla bekliyor.

Transfer dönemi boyunca adı sıkça Kanarya ile de anılan ve son anda Sarı-Kırmızılı kulübe imza atarak Cimbom forması giyen yıldız oyuncunun, Erzurum’da oynanacak kupa mücadelesinde ezeli rakiplerine karşı forma giyerek hem iyi bir başlangıç yapmayı arzuladığı, hem de G.Saray’ın yeni kaptanı olarak çıkacağı ilk resmi maçında kupa kaldırıp unutulmaz bir güne imza atmayı amaçladığı öğrenildi.

Amerikalı performans uzmanı Scott Piri ile Avusturya kampından bu yana kendisi için hazırlanan özel programla ekstra çalışan Hamit, bu sezon iyi bir çıkış yaparak, geçtiğimiz yıl Real Madrid’te oynayamayarak geçirdiği yılın acısını çıkarmaya hazırlanıyor. Hamit için F.Bahçe maçı, aynı zamanda kaptanı olarak çıkacağı ilk resmi sınav olması nedeniyle de, ayrı bir önem de taşıyor. Hamit Altıntop, ayrıca transferi sonrasında yaşananlar yüzünden ve F.Bahçe cephesinden ortaya atılan iddialara da yanıtını sahada vermek istiyor.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA