• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hamdi Bağcının yeğenleri vefat etti
17 Ağustos 2013 Cumartesi 18:15

Hamdi Bağcı'nın yeğenleri vefat etti

Yeni Haber yazarı Hamdi Bağcı'nın yeğenleri trafik kazasında hayatlarını kaybetti.Ölen çocuklarımıza Allah'tan Rahmet Hamdi Bağcı ve ailesine başsağlığı diliyoruz
Konya’nın Beyşehir ilçesinde, otomobilin çarptığı 2 kardeşten biri hayatını kaybederken diğeri ağır yaralandı.
 
 
Kaza, Beyşehir-Konya Karayolu’nun 33. kilometresinde, Ilgın yol kavşağında meydana geldi. Ülkü Kalkır yönetimindeki 42 CLJ 06 plakalı otomobil, Konya yönüne giderken Ilgın kavşağını geçtiği sırada kontrolden çıktı. Önce karayolunun sağındaki trafik levhasına çarpan araç, sonrasında yol kenarında duran plakasız traktöre çarptı.
 
 
Traktör, çarpmanın şiddetiyle tarlaya savrulurken, traktörün yanında ailesiyle yemek sonrası çay içen 9 yaşındaki Esma ile kardeşi Şifa Bağcı’ya çarptı. Esma Bağcı otomobilin altında kalarak can verdi. Kardeşi Şifa Bağcı ise ağır yaralanarak Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Ülkü Kalkır ve araç içerisindeki Ayşe ve Ümmühan Kalkır da Konya Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
 
 

Kaza esnasında otomobilin çarptığı 2 kardeşin ailesinin de tarlada çalıştığı, aile fertlerinin bazılarının kazadan kaçarak kıl payı kurtuldukları belirtildi. Ölen çocuğun yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. Kaza sonrasında aracın altında kalarak hayatını kaybeden 9 yaşındaki Esma Bağcı’nın cansız bedeni olay yerine sevk edilen itfaiye ve sağlık görevlilerinin de yardımıyla, bir kurtarıcı tarafından yükseltilen otomobilin altından çıkarılarak Beyşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Bağcı ailesinin Derbent ilçesine bağlı Değiş köyünde ikamet ettiği, tarlada çalışmak üzere Beyşehir-Konya Karayolu üzerindeki araziye geldikleri öğrenildi.

Kaza nedeniyle karayolunda ulaşım bir süre kontrollü olarak sağlandı.
Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA