• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Halkın iradesi sandığa yansımıştır
24 Eylül 2010 Cuma 18:12

'Halkın iradesi sandığa yansımıştır'

Ak Parti Konya İl Teşkilatının referandum için yapılan çalışma ve verilen destek için yaptığı teşekkür ziyaretleri devam ediyor.
Ak Parti Konya İl Teşkilatı’nın referandum için yapılan çalışma ve verilen destek için yaptığı teşekkür ziyaretleri devam ediyor. AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet, bu kez Hizmet – İş Sendikası Konya Şubesi, Ribat, İrşad, Büyük Anadolu, İHH – Ayder, Bozkırlılar, Türk Anadolu ve Hayra Hizmet Vakıfları’nı ziyaret etti.
AK Parti Konya İl Teşkilatı’nın anayasa değişikliği referandumu sonrası teşekkür ziyaretleri, STK ziyaretleri ile devam ediyor. Ziyaret programlarına AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun’un yanı sıra AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Mustafa Yazlık, Mustafa Erkuş, İl Yönetim Kurulu üyeleri Abdi Parlak, Mehmet Kanmaz ve Muhsin Aydın katıldı.
 
AK Parti İl Teşkilatı’ndan Hizmet – İş ve Hak – İş’e teşekkür ziyareti
Hizmet İş Sendikası Konya Şube Başkanı İsmail Yağcı ve sendika üyeleri ile il sendika binasında bir araya gelen AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, referandumda verdikleri destekten dolayı Hak – İş ve ona bağlı Hizmet – İş Sendikası başkan ve yönetimi ile üyelerine teşekkür etti. Konuşmasında özellikle; “Bu bir parti meselesi değildi” diyen Başkan Sorgun, referandum süreci boyunca bunun farkında olan sivil toplum kuruluşları ve vatandaşın desteğini esirgemediğinin altını çizerek; “Bu süreçte bize destek veren ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve referandum sonrası böyle bir ziyaret programına kendilerini de ekledikleri için AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ve yönetimine teşekkür eden Hizmet – İş Konya Şube Başkanı İsmail Yağcı da; “Milletimizin yararına olduğuna sonuna kadar inandığımız anayasa değişiklik paketine desteğimizi verdik ve sonunda halkın iradesi hakim geldi. Bundan sonrası için önemli çalışmalar yapılması gerekiyor” ifadelerini kullandı.
 
AK Parti İl Teşkilatı vakıfları da unutmadı
 
Hak – İş ve Hizmet – İş Konya Şube Başkanlığı ziyaretinin ardından AK Parti Heyeti, sırasıyla Ribat Eğitim Vakfı, Büyük Anadolu Vakfı, Türk Anadolu Vakfı, İHH Ayder Vakfı, Hayra Hizmet Vakfı, İrşad Eğitim ve Dayanışma Vakfı ve Bozkırlılar Vakfı’nı da ziyaret ederek söz konusu vakıfların yönetimleri ile bir araya geldi ve gerek referandum süreci gerekse de referandum sonrası için yapılması gerekenler hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA