• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkında suç duyurusunda bulunuldu!
11 Nisan 2009 Cumartesi 12:17

Hakkında suç duyurusunda bulunuldu!

Ergenekon soruşturmasının yürüten savcılar gazeteci Uğur Dündar hakkında suç duyurusunda bulundu.
Ergenekon soruşturmasının yürüten savcılar gazeteci Uğur Dündar hakkında suç duyurusunda bulundu. Dündar'la ilgili suç duyurusunun nedeni ekranda kullandığı bir kelime:
 
''Ergenekon'' soruşturmasını yürüten Cumhuriyet savcıları tarafından da gazeteci Uğur Dündar hakkında suç duyurusunda bulunulduğu öğrenildi. Suç duyurusunun, Dündar'ın canlı yayında savcılar hakkında ''vasıfsız'' nitelemesini kullanması gerekçesiyle yapıldığı kaydedildi.

Adının Ergenkon iddianamesinde geçmesine sinirlenen Uğur Dündar, canlı yayında savcılara yönelik oldukça ağır ithamlarda bulunmuştu.

Öte yandan soruşturma kapsamında bir süre önce gözaltına alınarak serbest bırakılan emekli Tümgeneral Erdal Şenel'in ek ifadesi alındı. 

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Erdal Şenel'in, avukatıyla birlikte Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne gelerek, soruşturmayı yürüten yetkili Cumhuriyet savcılarına kendi isteğiyle ek ifade verdiği öğrenildi.

Bu arada, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet savcılarının üçüncü iddianameyi yazmaya başladıkları ve bu iddianamenin de ''Ergenekon'' olarak bilinen örgütün hücre yapılanmalarını kapsadığı belirtildi.

 

 

AA

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA