• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkı Gökbele önemli görev
14 Şubat 2013 Perşembe 17:39

Hakkı Gökbel'e önemli görev

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, yirmi altı yıldır spor fizyolojisi üzerine yaptığı çalışmalar nedeniyle Dünya Tekvando Federasyonu Anti-Doping ve Tıbbi Komite Üyeliğine seçildi.
Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, yirmi altı yıldır spor fizyolojisi üzerine yaptığı çalışmalar nedeniyle Dünya Tekvando Federasyonu Anti-Doping ve Tıbbi Komite Üyeliğine seçildi. Dünyanın çeşitli ülkelerinden spor hekimlerinin oluşturduğu 6 üyeli Komite’ye Türkiye’den ilk kez üye seçildiği öğrenildi.
Federasyon Başkanı Chungwon Choue imzasını taşıyan ve Dünya Tekvando Federasyonu Anti-Doping ve Tıbbi Komite Üyeliğine seçildiğini belirten mektup, Rektör Gökbel’e ulaştı. Bu göreve seçilmekten mutluluk duyduğunu belirten Prof. Dr. Gökbel, “Spor fizyolojisi konusunda uzun yıllardır yaptığım birçok çalışmam bulunuyor. Federasyon bu çalışmalarımı göz önünde bulundurarak böyle bir karar verdi. Kendilerine teşekkür ederim. Görevimi ülkem adına en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağım. Dünya Tekvando Federasyonu Başkanı Chungwon Choue, tekvandonun geliştirilmesi için daimi destek beklediğini ifade etti. Türkiye ve şahsım adına bu desteği elimden geldiği ölçüde vermeye hazırım” dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA