• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hafta sonu Konyada yağış bekleniyor
11 Şubat 2011 Cuma 21:02

Hafta sonu Konya'da yağış bekleniyor

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünün son verilerine göre hava sıcaklığı kuzey ve batı kesimlerde 5 ila 7 derece azalacak. Peki, Konyalıları hafta sonunda nasıl bir hava bekliyor? İşte cevabı:
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nün son verilerine göre hava sıcaklığı kuzey ve batı kesimlerde 5 ila 7 derece azalacak. Peki, Konyalıları hafta sonunda nasıl bir hava bekliyor? İşte cevabı:
 
Şubat ayının başından bu yana süren yalancı bahar yerini yağışlara bırakıyor. Karadeniz Bölgesi ile Kocaeli, Sakarya, Ardahan, Hakkâri ve Şırnak çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışlar; kıyı kesimler ile Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde yağmur, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte sis beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.
 
Konya’da hafta sonunda yağış beklenmiyor, ancak termometreler eksi 3 dereceyi gösterecek. Kentte Salı ve Çarşamba günü ise yağış görülecek.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA