İnternet devi Google, kullanıcılarına daha fazla kolaylık sağlamak amacıyla, hizmetlerinin kullanım koşulları ve üyelerinin kişisel bilgilerinin idaresi konularında büyük bir revizyona gideceğini açıkladı.
Merkezi ABD'nin California eyaletinde bulunan şirketten yapılan açıklamada, Google hesabı olanlar için 1 Mart'tan sonra yürürlüğe girecek bu değişikliklerle ilgili kullanıcılara elektronik postayla bilgi verileceği belirtildi.
Bu yeni düzenlemelere göre, Google, bazen başka hizmetlerinden gelen bilgileri gruplandırabilecek ve böylece kullanıcıları global bir biçimde yönetebilecek.
Bu revizyon sayesinde, Gmail elektronik mesajlaşma ya da fotoğraf paylaşım yazılımı Picasa gibi Google ürünlerinin tamamının düzenlenmesi ve idare edilmesine yönelik şekilde, 60 kadar kullanım kuralı tek bir ilkede toplanacak.
Google'ın gizlilik konularından sorumlu yetkilisi Alma Whitten, "Yeniliklerin özeti olarak, şöyle diyebiliriz: Size, tüm ürünlerimizin tek kullanıcısı gibi davranacağız" diye konuştu.

















LOKMAN KOYUNCUOĞLU
MERT ASLAN
HAMDİ BAĞCI
HAKAN BAHÇECİ
RABİA TAŞCI
İSMAİL ÜNVER
HAMDİ ÜLKER
ÜMMİYE YILMAZ ERÇEVİK
ALİ DEMİRAYAK
HAZAL TAŞ
ALEV AYYILDIZ







