• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Güzel bir sezon geçirmek istiyoruz
08 Eylül 2011 Perşembe 17:09

'Güzel bir sezon geçirmek istiyoruz'

Kasımpaşa karşılaşması ile başlayacak 2011-2012 sezonunda amaçlarının başarılı olmak ve yarısından fazlası genç oyunculardan kurulu kadroyla iyi işlere imza atmak olduğunu söyleyen teknik direktör...

Kasımpaşa karşılaşması ile başlayacak 2011-2012 sezonunda amaçlarının başarılı olmak ve yarısından fazlası genç oyunculardan kurulu kadroyla iyi işlere imza atmak olduğunu söyleyen teknik direktör Osman Özdemir, bu konuda takımımıza güvendiğini ve Konyaspor adına çok güzel bir sezon geçirmek istediklerini belirtti.

Teknik direktör Osman Özdemir, Kasımpaşa maçı ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Artık her şey bir kenara ve bu hafta oynanacak maçlarla yeni sezon başlayacak. Lige kadar olan dönemdeki hazırlıklar ve takımın oynadığı hazırlık maçlarında belli bir seviyeye gelmesi bizim adımıza pozitif bir gelişme. İş şimdi bunları oynayacağımız maçlarda alacağımız skorlarla lehimize çevirmeye kaldı. Özellikle ilk haftalarda bunu ne kadar fazla başarabilirsek ilerleyen haftalar için takımımız adına o kadar avantaj olacaktır diye düşünüyorum. Çünkü bunu sık sık dile getirmemin sebebi genç arkadaşlarımın bir an önce özgüvenlerini kazanıp Konyaspor'a daha iyi şekilde hizmet etmelerini sağlamak. Bunu başaracak gücümüz ve kapasitemiz var. İnşallah bu standartları da yakaladığımız zaman Konyaspor adına çok güzel bir sezon olacağına inanıyoruz" görüşlerine yer verdi.

'Takım sisteminiz istediğiniz düzeye geldi mi?' sorusuna teknik direktör Osman Özdemir, "Çalıştığımız 2 aylık süreç uzun gibi görünüyor ama aslında öyle değil. Takımın yarısından fazlası ilk defa bu şekilde profesyonel bir hayat yaşayacaklar. Onun için bu işin bir takım zorlukları var. Özellikle genç oyuncularda performans zaman zaman değişebiliyor. Bu nedenle 'takım hazır' veya 'sistem oturdu' ifadelerini kullanmak yanlış olur. Futbol bir performans oyunu. Bunu yakalamak içinde bir oyuncunun resmi maç sayısının fazla olması lazım. Bunu da lig başladığında oynayarak elde edeceğiz. Ancak ilerleyen haftalada alınacak sonuçlara göre bunda belli bir çizgi yakalayabiliriz. Onun için biraz daha zamana ihtiyacımız var" şeklinde cevap verdi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA