• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Güvenlik kamerasının kaydettiği gaspçılar yakalandı
20 Ekim 2015 Salı 16:51

Güvenlik kamerasının kaydettiği gaspçılar yakalandı

Konya'da pompalı tüfekli iki kişinin bir akaryakıt istasyonu çalışanından 2 bin lira gasp etmesi iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülenirken, polis olaya karışan 3 şüpheliyi yakaladı.

Olay, bir ay önce merkez Meram ilçesi Hatunsaray Mahallesi’ndeki bir akaryakıt istasyonunda meydana gelmişti. Benzinliğe gri bir otomobille gelen 3 kişiden ikisi yüzleri maskeli şekilde iş yeri çalışanının yanına gelerek cebinde bulunan 2 bin lirayı gasp edip, dışarıda araçta bekleyen arkadaşları ile kayıplara karışmıştı. Olaydan sonra çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri güvenlik kamera görüntülerini ve MOBESE görüntülerini incelemeye aldı. Şüphelilerin geldiği gri renkli aracı bulan polis, kısa sürede gasp olayını gerçekleştirip kaçan 3 şüpheliden biri olan A.K’yi (18) gözaltına aldı. Olayı gerçekleştiren M.Y. (21) ve amcasının oğlu H.Y’nin (23) yine aynı bölgede hayvan hırsızlığına karıştığı için yakalandığı öğrenildi. Yakalanan üç şüpheli adliyeye sevk edildi. 

Akaryakıt istasyonunda meydana gelen gasp olayı iş yerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülenmişti. Görüntülerde, maskeli ve pompalı tüfekli iki kişi otomobilden inerek akaryakıt istasyonu çalışanının yanına geliyor. Benzinlik çalışanı kaçmak isterken yere düşünce gaspçılar, çalışanın cebinde bulunan 2 bin lirasını alarak geldikleri araçla olay yerinden uzaklaşıyor.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA