• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Güvenlik kameralarından kaçamadı
18 Mart 2013 Pazartesi 14:09

Güvenlik kameralarından kaçamadı

Konyada 6 cami ve 1 okuldan hırsızlık yapan şüpheli polisler tarafından yakalandı. Şüpheli şahsın hırsızlık anları camilerdeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
Konya’da 6 cami ve 1 okuldan hırsızlık yapan şüpheli polisler tarafından yakalandı. Şüpheli şahsın hırsızlık anları camilerdeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri son zamanlarda camilerden meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili çalışma başlattı. Polis, camilerden halı ve para çalan şüphelinin güvenlik kamerasından eşkalini belirledi. Şüpheli şahsı araştıran polis, 6 cami ve 1 okula girerek hırsızlık yapan şahsa benzeyen Kemal Ö’yü (24) kucağındaki bilgisayar kasası ile durdurdu. Şüpheli ilk başta hırsızlık olayına karışan şüphelinin kendisi olmadığını iddia etti ancak elindeki bilgisayarın son girdiği caminin Kur'an kursuna ait olduğu ortaya çıkınca suçunu itiraf etti. Şüphelinin 6 camiden halı, 300 lira para ile bilgisayar kasası çaldığını, bir okulun kantininden ise gıda malzemeleri aldığını söylediği öğrenildi.
Hırsızlıktan daha önceden de kaydı bulunan Kemal Ö. adliyeye sevk edildi.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA