• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Güvenilir kurbanlıklar Selet’te
27 Ekim 2010 Çarşamba 17:12

Güvenilir kurbanlıklar Selet’te

İttifak Holdingin tarım ve hayvancılık markası Selet, sağlıklı büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık arayışına, güvenilir ve ekonomik çözümler sunuyor

İttifak Holding’in tarım ve hayvancılık markası Selet, sağlıklı büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık arayışına, güvenilir ve ekonomik çözümler sunuyor.

İttifak Holding’in tarım ve hayvancılık markası Selet, her kurban bayramında olduğu gibi, bu yıl da kurbanlık almak isteyenlere büyük avantajlar ve kolaylıklar sağlıyor. Yıllardır kurbanlık satışlarında güvenilirliğini ispat etmiş Selet, kendi tesislerinde yetiştirdiği hayvanlarını, ekonomik fiyatlar, satış ve kesim kolaylıklarıyla birlikte sunuyor.

Yılların güvenilir markası Selet’i,her kurban bayramında, öncelikli tercih kılan noktaların başında hayvanların doğal bir şekilde beslenmesi geliyor. İki milyon metrekare üzerine kurulu Tömek Tesisi’nde sulu tarım yapan ve kurbanlık hayvanların yemlerini kendisi üreten Selet, bu özelliğiyle yıllardır tüketicinin tercihi oluyor. Uzman veterinerler tarafından bilimsel yöntemlerle beslenen kurbanlıklar, kaliteli ve doğal et veriyor. Selet’eon dört yıldır gösterilen yoğun ilginin ardında, kurbanlıkların düzenli olarak sağlık kontrolünden geçirilmesi ve bu nedenle güvenilir bir tercih olması da yatıyor.

Hem kaliteli kurbanlık, hem de güvenilir kesim hizmeti arayanlar için Selet, iki ayrı tesisinde kurbanlık hizmetini; Garanti Bonus, Axess, ve World Card’a 8, Asya Card’a 5  5 taksit imkânıyla sunuyor.

Selet, büyükbaş kurbanlıklar için Ereğli Yolu 8. Kilometredeki Selet Tatlıcak Tesisleri’nde, küçükbaş kurbanlıklar içinse Adana–Ereğli Çevreyolu üzerinde bulunan Adese Genel Merkez bahçesinde olmak üzere iki ayrı stand kuracak. Büyükbaş kurbanlıklar standı 29 Ekim Cuma gününden itibaren hizmet verecek. Küçükbaş kurbanlığın canlı kilogram üzerinden satışı ise, 10 Kasım Çarşamba gününden itibaren Adese Genel Merkez bahçesinde yapılacak.

Selet’in satışa sunduğu kurbanlıklar, hayvanları barındırma imkânı olmayan müşteriler için, bayramın birinci gününe kadar misafir edilebiliyor. Selet, ücreti karşılığında usta kasaplar tarafından yapılan kesim ve büyükbaşlar için kemikten ayırma hizmeti de sunuyor.

 

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA