• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Güven Öten Gaziantep maçını değerlendirdi
24 Nisan 2012 Salı 14:46

Güven Öten Gaziantep maçını değerlendirdi

Rakiplerin puanlar kaybettiği haftada Gaziantep B.Ş.Bld.Spor deplasmanında alınan galibiyetin altın değerinde olduğunu ve kalan haftalar öncesinde büyük moral olduğunu ifade eden Konyaspor Basın...

Rakiplerin puanlar kaybettiği haftada Gaziantep B.Ş.Bld.Spor deplasmanında alınan galibiyetin altın değerinde olduğunu ve kalan haftalar öncesinde büyük moral olduğunu ifade eden Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, Adanaspor A.Ş. ile oynanacak karşılaşmanın gerçek anlamda bir final olacağını söyledi.

Gaziantep B.Ş.Bld.Spor ile çok kritik bir maça çıktıklarını belirten Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, "İyi oyunculardan kurulu rakip karşısında ilk yarı istediğimiz oyunu sergileyemesekte ikinci yarının hemen başında gelen gol bizim adımıza çok iyi oldu. Golden sonra kaçırılan pozisyonu değerlendireblsek belki daha rahat bir maç olabilirdi. Ama sürekli söylediğimiz gibi Bank Asya 1.Lig'de her takım birbirini yenece güçte. Bu alınan sonuçlarla bir kez daha ortaya çıktı. Öncelikle alınan bu galibiyetten dolayı teknik heyet ve oyuncularımızı kutluyoruz. 3 puan gerçek anlamda altın değerinde. Şimdi ligin ikincisiyiz ve artık ipler tamamen bizim elimize geçti. Kalan 3 haftalık dönemi rakiplerin sonuçlarını beklemeden kazanarak kapatıp Süper Lig'e yükselmek istiyoruz. İnşallah bunu başarırız. Lig ikinciliği ve alınan Gaziantep B.Ş.Bld.Spor galibiyeti kalan haftalar öncesinde büyük bir moral oldu" şeklinde görüş konuştu.

Basın Sözcüsü Güven Öten, hafta sonu oynanacak Adanaspor A.Ş. maçının zor geçeceğini belirterek, "İç sahada oynadığımız son 3 maçta kazanamadık. Rakibimizde yakaladığı çıkış ile play-off iddiasını pekiştirdi. Zevkli ve çekişmeli bir maç olacak. Her zamanki gibi taraftarlarımızın takımımızı yalnız bırakmamalarını ve sabırlı olmalarını istiyoruz. Baskı ve stres yaşamayacak takımımız inşallah sahadan 3 puan ile ayrılarak Süper Lig yolunda dev bir adım daha atacak" diye konuştu.

 Öten ayrıca takımın Gaziantep ulaşım ve konaklama masraflarını üstlenen Konya Şoförler Odası Başkanı Kemal Can ile takıma Gaziantep B.Ş.Bld.Spor maçında yalnız bırakmayarak destek veren taraftarlara da teşekkür etti.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA