• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gürsel Tekin istifa etti
03 Mayıs 2012 Perşembe 12:28

Gürsel Tekin istifa etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, parti yönetiminden istifa etti.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, parti yönetiminden istifa etti. Tekin'in gün içinde açıklama yapacağı öğrenildi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in dün sabah saatlerinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun masasına "İstifa" dilekçesini koyduğu CHP kulislerine düştü.
CHP kulislerinden alınan bilgilere göre Kılıçdaroğlu ve Tekin dün, Genel Başkanlık makamında yaklaşık bir saat süren bir görüşme gerçekleştirdi. örüşmede Tekin'in MYK'daki bazı isimler ile son dönemde il kongrelerinde ismi geçen bazı partililere yönelik eleştirilerde bulunarak "Ben onlarla aynı MYK'da bulunmayı, aynı yönetim anlayışıyla hareket etmeyi kabullenemiyorum" diyerek istifa dilekçesini Kılıçdaroğlu'na sunduğu ileri sürüldü. Kılıçdaroğlu'nun ise istifayı kabul etmediği belirtiliyor. imdi gözler önümüzdeki saatte toplanacak MYK toplantısına çevrildi. Genel Merkez'de Tekin'in MYK'ya katılması ve istifasını geri alması yönünde görüşmeler başladı. Tekin'in ise odasını kapayarak genel merkezden ayrıldığı belirtildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA