• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
45 yıldır Konyada hizmete devam
24 Nisan 2018 Salı 10:06

45 yıldır Konya'da hizmete devam

Konya’da düzenlenen Yapı Fuarı’na ilk defa katıldıklarını belirten Gürbüzoğulları İç Mimarı İlknur Beyazgül, “Firmamız yaklaşık 45 yıldır aile şirketi olarak sektöre hizmet veriyor.
Konya’da düzenlenen Yapı Fuarı’na ilk defa katıldıklarını belirten Gürbüzoğulları İç Mimarı İlknur Beyazgül, “Firmamız yaklaşık 45 yıldır aile şirketi olarak sektöre hizmet veriyor. Toplam 3 mağazamız ile yaklaşık 20 bin metrekarede mobilya, halı ve perde sektöründe Konya’da öncü firmayız. Fuarda büyük atılım sağladık. Gelen konuklarımız bizi merak ediyorlar. Mağazanız nerede, hangi ürünleriniz var diye soruyorlar. Biz de konuklarımızı bilgilendirerek daha detaylı bilgiler veriyoruz. Avangard, Retro, Art Deco, Countr, Vintage ve Modern modellerimizi mağazalarımızdan da görebilirsiniz.  Ürün portföyü, tasarım çizgisi, kalite anlayışı ve satış sonrası hizmetleri ile yaşam standartlarını yüksekte tutmayı her daim devam ettiren bir firmayız” dedi.
 
“FUAR BİZİM İÇİN ÇOK İYİ BİR ADIM OLDU”
 
Yoğun bir ilgi olduğunun altını çizen Beyazgül, “Bu ilgiyi bekliyorduk. Çünkü çevremiz ve kitlemiz bizi bildiği için geliyordu. Ama şuanda merak ve ihtiyaç arttı, insanlar gelip detaylı bakmaya başladı. İlk fuar deneyimimiz oldu ve bir dahaki sene yine katılmayı düşünüyoruz. İnsanlar bizi çok mutlu ettiler. Onların ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. Fuar bizim için çok iyi bir adım oldu. Kendi adıma ve firmam adına çok mutluyum” diye konuştu. Özel ürünlerini her zaman sergilediklerini vurgulayan Beyazgül, sözlerine şu şekilde son verdi: “Mobilyalarımızın gerek ölçüleri gerek ise kumaşı müşterilerimizin istekleri doğrultusunda bilgisayar ortamında müşterilerimize sunularak isteklerine bir adım daha hızlı ve kolay yaklaşmış oluyoruz. Özel bir konsept hazırlamadık. Çünkü bizim bütün ürünlerimiz özel. Yatırımlarımız, yeni tasarımlar sayesinde her daim devam edecektir.” 
 
 
 
YİĞİT BERKAY ÇOPUR - HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA