• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Güneysınır Belediyesinde toplu iş sözleşmesi
02 Şubat 2012 Perşembe 12:42

Güneysınır Belediyesinde toplu iş sözleşmesi

Güneysınır Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında, 33 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.
Güneysınır Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında, 33 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.
     Çalışanlara sosyal haklarının yanı sıra maaşlarına ilk yıl içi yüzde 20 ikinci yıl yüzde 20, toplam 2 yıllık yüzde 40 oranında zam öngören toplu iş sözleşmenin imza törenine Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir, Hizmet-İş Sendikası Konya Şubesi Başkanı İsmail Yağcı, Hizmet-İş Sendikası Konya Şubesi Sekreteri Macit Sır ile belediye çalışanları katıldı.
     Sözleşmenin imza töreninde konuşan Hizmet-İş Sendikası Konya Şubesi Başkanı İsmail Yağcı, Başkan Ahmet Demir'in işçiyi seven bir insan olduğunu belirterek, ''Belediye Başkanımız sağ olsun istediklerimizi geri çevirmeyerek işçilere gerekli zammı yaptı. Yapılan bu zamlar ile belediye başkanımız bir kez daha işçinin yanında olduğunu göstermiştir. Biz belediye Başkanımıza işçilerimiz adına teşekkür ederiz. Her iki tarafı da memnun eden bir toplu sözleşme imzaladık'' dedi.
     Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir ise ''Gece gündüz demeden özveriyle çalışan arkadaşlarımızın da emeğini değerlendirmek lazım. Yapılan sözleşmede hem işçilerimizi hem belediyemizi memnun eden bir sözleşme olmuştur. Hayırlı olsun'' diye konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA