• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gün ışığı
22 Aralık 2010 Çarşamba 07:48

Gün ışığı

Yeni güne merhaba derken...
Günün Ayeti

-Ey Peygamber! Eslerine, kizlarina ve müminlarin kadinlarina, disari cikarken üstlerine örtüalmalarini söyle; bu onlarin hür ve namuslu bilinmelerini ve bundan dolayi inciltilmemelerini daha iyi saglar. Allah bagislar ve merhamet eder.
Ahzab 59

Günün Hadisi


-"Kim ümmetime dini işlerine dair kırk hadis hıfzediverirse, Allah Teâlâ onu alimler zümresinde haşreder.Ben de kıyamet gününde ona şahid ve şefaatçi olurum" buyurulmuştur

Günün Duası

-Ey vekil olan Allahım.Sen ne güzel vekilsin. Sen En Güzel Sahibimizsin. Güzel Alahım canımızı, malımızı, hayatımızı, sevdiklerimizi Sana emanet ediyoruz. Sana tevekkül ediyoruz. Dünyada, mahşerde ve Cennet'inde en güzel vekil Sen'sin.Sen emaneti en güzel koruyan, Vekil ve Ekremel Ekreminsin. Emanetlerimizin birini binler, milyonlar eden vekilsin.Sen sonsuz kuvvetinle ve kudretinle bize yeter tek vekilsin. Sen ne güzel vekilsin. Sen Azizsin.Sen ne güzel, ne muhteşem vekilsin.

Günün Sözü

-Öğrenmenin üç kaynağı vardır; çok görmek, çok acı çekmek, çok çalışmaktır.
CATHERALL

Günün Esma-i Hüsnası

-EN NAFİ:Hayır ve menfaat verecek şeyleri yaratan,faydalandıran

Şifalı Bitkiler


-İĞDE: Tohumlardaki yağ bronşiyal enfeksiyonlar ve nezle tedavisinde kullanılır. Meyveleri kuvvet artırıcı olarak kullanılır. Çiçek ve yaprakları ateş düşürücü ve idrar arttırıcı olarak kullanılır. Çiçekleri çay gibi demlenerek süzüldükten sonra içilir. Mide üşütmelerine karşı meyvesi çiğ olarak yenir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA