• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Güleni komşuları da istemiyor
12 Ocak 2016 Salı 08:58

Gülen'i komşuları da istemiyor

FETÖ lideri Fethullah Gülen'in Pensilvanya'daki komşuları bile örgütün karanlık eylemlerine isyan etti. Türkiye'nin Paralel Yapı'ya karşı yürüttüğü uluslararası mücadeleye destek veren Amsterdam hukuk firmasına Gülen’in Pensilvanya’daki komşularından ihbarlar yağıyor.

Türkiye'nin paralel yapıya karşı yürüttüğü uluslararası mücadeleye destek veren Amsterdam&LLP Partners hukuk firmasının sahibi avukat Robert Amsterdam’a internet üzerinden Gülen’in Pensilvanya’daki komşularından ihbarlar yağıyor. Avukat Amsterdam’ın makalelerine yorum yapan ABD’lilerin büyük bir bölümü Fetullah Gülen’in yaşadığı Pensilvanya Eyaleti’nde bulunan Saylorsburg’daki çiftliğine yakın yerlerde oturduklarını ya da civarda büyüdüklerini anlatarak inanılmaz ihbarlarda bulunuyorlar. Kimileri tam adıyla kimileriyse rumuzlarıyla İngilizce yazan ihbarcıların iddiaları örgütün karanlık yönlerini ortaya koyuyor.

Etrafa hızla yayılıyorlar

John rumuzlu ihbarcı ihbar mailinde şunları söylüyor. “ Burada, Gülen’in bir ordusu var. Çiftliğin etrafındaki arazilerden daha çok satın alacaklarını öğrendim. Burada korkudan başlarını çevirmeden etrafa bakan çok sayıda insan tanıyorum”.

Rüşvet çarkı ile güvenlik ağı yaratıyor

Fevzi rumuzlu Türk ihbarcı da çok uzun süre önce bu grubun içinde olduğunu aktararak rüşvet skandallarını gözleriyle gördüğünü dile getirdi. Deniz rumuzlu ihbracı ise Gülen okullarındaki eksik belgeli öğretmenlerin aksine tüm belgelerinin olduğunu  buna rağmen  işe alınmadığını ifade ediyor.  Hukuk firması da Gülen taraftarlarınca  ABD kurumlarının gücüyle tehdit edildiği belirtildi.

İtfaiye, polis içeri giremiyor

ABD’li bir ihbarcı: “Gülen’in çiftliğine 3 mil uzakta bir yerde büyüdüğünü ifade ederek “ Mahkemeye  taşınacak çok sayıda olaya şahit oldum. Hilmi rumuzlu bir Türk, Gülen’in ABD’deki okullarında öğretmenlik yapıyor ve illegal faaliyetlerini biliyorum. “diyor. Favare rumuzlu bir ihbarcı da” Gülen’in çiftliğinin etrafında 24 saat nöbet tutan ellerinde yarı otomatik silahlar bulunan korumalar var. Bir kere burada yangın oldu. Polis ve itfaiye çiftliğe alınmadı' dedi. (Akşam)

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA