• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gülen 13 şehit için mesaj yayınladı
16 Temmuz 2011 Cumartesi 17:23

Gülen 13 şehit için mesaj yayınladı

M. Fethullah Gülen, kendi internet sitesinde yer verdiği taziye mesajında terörü lanetledi.
M. Fethullah Gülen, Zaman gazetesi ile kendi internet sitesinde yer verdiği taziye mesajında Silvan'daki terör saldırısını lanetledi ve eğitim uçağında şehit olan askerler dolayısıyla üzüntülerini ifade etti.
 
MİLLETİMİZİN ÖNÜNÜ KESME EMELLERİ

Gülen mesajında, huzursuzluğu, kardeş kavgasını ve milletin arasına ayrılık tohumları ekmeyi hedef alan terörün, çirkin yüzünü bu kez de Diyarbakır'ın Silvan kırsalında gösterdiğini belirterek, "Ülkemizin devletler muvazenesinde denge unsuru olmaya yürüdüğü ve ikbal yıldızının parlayacağına dair ümitlerin yeşerdiği bir dönemde gerçekleştirilen bu melun saldırı, terör odaklarının ve onları destekleyenlerin milletimizin önünü kesme emellerini bir kere daha ortaya koydu" dedi.
 
TSK VE MİLLETİMİZE SABR-I CEMİL

M. Fethullah Gülen'in taziye mesajı şöyle devam etti: "Mübarek üç aylar içerisinde ve Berat gecesi gibi kutlu bir zaman dilimi arefesinde meydana gelen ve milletimizi derinden yaralayan bu hain saldırıyı lanetliyor; vatan müdafaası için canlarını feda ederek berat fermanlarını alan ve şehadet şerbeti içen şehitlerimize, bu arada İzmir'de eğitim uçuşu sırasında düşmekte olan uçağın halka Zara vermemesi için kendi canlarını feda eden pilotlarımıza Cenâb-ı Mevla'dan rahmet, onları yetiştiren anne - babalarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına ve milletimize sabr-ı cemil niyaz ediyorum."
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA