• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gülay Samancı: Vefasızlığı tebrik etmeyiz
18 Aralık 2019 Çarşamba 01:32

Gülay Samancı: Vefasızlığı tebrik etmeyiz

Bazı yazarlar ve dedikodu siteleri tarafından ortaya atılan Ahmet Davutoğlu iddiasına bir tepki de AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı'dan geldi.

Bir yazar ve bazı dedikodu siteleri tarafından ortaya atılan; AK Partili 16 milletvekilinin Ahmet Davutoğlu’nu tebrik için aradığı iddiasına bir tepki de AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı'dan geldi.

Ankara Kuşu adlı twitter kullanıcısı, Yeni Çağ Gazetesi Yazarı Orhan Uğurlu ve lafkolik isimli internet sitesinin İddiasına göre, AK Parti Konya Milletvekilleri, Ahmet Sorgun, Tahir Akyürek, Orhan Erdem, Leyla Şahin Usta, Ziya Altunyaldız, Hacı Ahmet Özdemir, Gülay Samancı, Abdullah Ağralı, Selman Özboyacı ve Halil Etyemez,  AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Şeker ve Selman Oğuzhan Eser,  AK Parti Mersin Milletvekilleri Lütfi Elvan, Ali Cumhur Taşkın, Zeynep Gül Yılmaz ve Hacı Özkan'ın Davutoğlu'na tebrik telefonu açtığı öne sürüldü.

Gülay Samancı sosyal medyada o iddiaları alıntılayarak, "Geçmişten bugüne “vefa” duygusunu şiâr edinen, liderini ve davasını yarı yolda bırakmamış birisi olarak, vefasızlığı tebrik etmek gibi bir hasletim bugün olmadığı gibi hiçbir zaman da olmayacaktır. Sipariş üzerine yapılan bu tür spekülasyonlara itibar etmeyiniz" ifadelerini kullandı.

HABER: SEYFULLAH KOYUNCU

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA