• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gülay Samancı ev ev dolaşıyor
07 Haziran 2011 Salı 17:57

Gülay Samancı ev ev dolaşıyor

Meramda Hatıp ve Kozaağaçta ilçe teşkilatı kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ile ev ev dolaşarak kadın seçmenden 12 Haziran için destek isteyen

Meram’da Hatıp ve Kozaağaç’ta ilçe teşkilatı kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ile ev ev dolaşarak kadın seçmenden 12 Haziran için destek isteyen AK Parti Konya Milletvekili Adayı Gülay Samancı, ziyaretleri boyunca büyük ilgi gördüklerini söyledi.

 

Özellikle birkaç gündür il ve ilçe kadın kolları yönetimi ile ev ev dolaşarak destek istediklerini ve Konyalı kadınların AK Parti’ye olan teveccühlerinin çok güzel olduğunun altını çizen Samancı şunları söyledi; “AK Parti, 8,5 yılda çok şey başardı. Karşılaşılacak her türlü sosyal riske karşı güvence veren bir sistem oluşturdu. Gelir dağılımındaki adaletsizliğin önüne geçti. Yoksulluğu, hizmet eksikliğini ve barınma ihtiyacını gidermek için Türkiye Cumhuriyeti tarihinde olmayan sosyal projeleri hayata geçirdi. Her türlü ayrımcılığa karşı önlem aldı ve almaya da devam edecek. Bugün, yoksul olan insanların sürekli takibi yapılıyor, ihtiyaçları gideriliyor. 2002 öncesi yaşananların en büyük sıkıntısını kadınlarımız çekmiştir. Bugün o sıkıntılardan bahsetmek mümkün değildir. Yapılanlardan kadınlarımız da çok memnun. Şimdi destek vermekle kalmayıp ‘Allah sizi başımızdan eksik etmesin’ diye dua ediyorlar” dedi.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA