• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“Gücümüzü Selçuklu’dan alıyoruz”
14 Mayıs 2018 Pazartesi 10:14

“Gücümüzü Selçuklu’dan alıyoruz”

Uğur İbrahim Altay’ın Konya Büyükşehir Belediye Başkanı olmasının ardından, Selçuklu Belediye Başkanlığı görevine gelen Ahmet Pektayırmacı, ilk açıklamasını yaptı.

Uğur İbrahim Altay’ın Konya Büyükşehir Belediye Başkanı olmasının ardından, Selçuklu Belediye Başkanlığı görevine gelen Ahmet Pektayırmacı, ilk açıklamasını yaptı.

Selçuklu İlçesi’ne hizmet etmenin büyük bir gurur olduğunu söyleyen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Selçuklu, bizim doğup büyüdüğümüz bir yer. Öyle olduğu için; her zaman yaşadığımız, her zaman burada çalıştığımız, okuduğumuz ilçemiz. 2009 yılında Uğur İbrahim Altay Bey’le beraber görev alıp başladığımız bu hizmet sürecinde, 2014 yılına kadar Meclis üyesi olarak 2014 yılından sonra da Başkan Yardımcısı olarak görev yaptık. Uğur başkanımızın sayesinde de ciddi işlere imza attık. Bugüne kadar Uğur başkanla birlikte hizmet etmekten son derece gururlu ve mutluyduk.  İnşallah bundan sonrada hayırlı hizmetlere vesile olur diye düşünüyoruz. Selçuklu ilçemiz, 640 bin nüfusu olan büyük bir ilçe. Hizmet noktasında biz, belediyecilik olarak elimizden gelen çabayı göstermeye devam edeceğiz” dedi.

“SELÇUKLU’NUN İHTİYAÇLARI BİTMEZ”

Selçuklu İlçesi’nde bugüne kadar pek çok sosyal tesis, park ve fiziki düzenlemelerin yapıldığını hatırlatan Pekyatırmacı, “Bu hizmetler en iyi şekilde devam edecek. Selçuklunun ihtiyaçları bitmez. Biz de ihtiyaçları doğru tespit ederek doğru yerlere, doğru noktalara doğru hizmetleri götürmek için elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz. Biz gücümüzü Selçuklu da yaşayan halkımızdan alıyoruz. Onların desteği ve talepleriyle hem politikalarımızı belirliyoruz hem de yapacağımız işlerle ilgili planlamamızı bu doğrultuda oluşturuyoruz. Halkımız her şeyin en iyisine ve en güzeline layıktır. Hem sosyal ve kültürel alan, hem eğitim ve sağlık alanında, hem de günlük yaşamı kolaylaştıracak işler anlamında; gençlerimiz, yaşlılarımız, annelerimiz, çocuklarımız ve herkes için hizmet etmeye devam edeceğiz. Selçuklu halkının en iyi şekilde kullanıp istifade edeceği bu unsurları onlara ulaştırmak için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Halkımızın teveccühünün ve desteğinin önümüzdeki seçimde de artarak devam edeceğini düşünüyoruz ve buna inanıyoruz. Bunun içinde, tüm belediye çalışanlarımız, Meclis üyelerimiz ve teşkilatlarımızla birlikte elimizden gelen çabayı göstermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

“UĞUR BAŞKAN KONYA’NIN DEĞERİNİ YÜKSELTECEK”

Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini devralan Uğur İbrahim Altay’ın, Konya’nın değerini yükseltecek işlere imza atacağına inandığını söyleyen Pekyatırmacı, “Bu zamana kadar Tahir Akyürek başkanımızın riyasetinde 14 yıl boyunca Konya’da çok güzel hizmetlere imza atıldı. Konya, yapılan işler ve hizmet noktasında Türkiye’deki büyükşehirler içerisinde örnek olarak gösterilen bir il. Ben inanıyorum ki Uğur İbrahim Altay Başkanımız da Tahir beyden aldığı emaneti en iyi şekilde taşıyarak, Selçukluda yaptığı hizmetlerin daha üstünde hizmetleri Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleştirecek ve Konya’nın değerini yükseltecek işlere imza atacak. Bu konuda da en ufak tereddüdümüz yok. Biz de, Konya’nın gelişiminin, ekonomisinin ve marka değerinin yükselmesi için Selçuklu Belediyesi olarak elimizden gelen katkıyı vermeye çalışacağız” dedi.

“TÜRKİYE HASSAS BİR SÜREÇTEN GEÇİYOR”

Türkiye’nin, uzun bir süreden beri hassas süreçlerden geçtiğini hatırlatan Pekyatırmacı, “Şimdi de aynı şekilde çok önemli bir seçim sürecine girmiş bulunuyoruz. Hem ülkemiz için hem de dünyada yaşan bütün Müslümanlar ve mazlumlar için bu çok önemli bir süreç. Sayın Cumhurbaşkanımız gece gündüz demeden bizler için, tüm Türkiye için, tüm İslam âlemi için, tüm insanlık için yapılması gereken ne varsa elinden gelen çabayı gösteriyor.  Biz bugün Sayın Cumhurbaşkanımızın riyasetinde bu görevlerde bulunuyor olmaktan dolayı şükrediyoruz. Bu dönem içerisinde bu hizmetlerde olmak büyük bir şans. Bunu çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın bugün dünyada ki liderlik konumu, tüm liderlerin üzerinde. Bunun bilincinde olmamız gerekiyor. Türkiye’nin daha yukarılara taşınması için bizim de elimizden geleni yapmamız gerekiyor. Biz, hem fiili hem kavli duaya devam ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın daha güçlü ve daha kuvvetli olması için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Aynı şekilde de devam edeceğiz İnşallah” diye konuştu.

SEYFULLAH KOYUNCU / YENİ HABER GAZETESİ

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA