• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Güçlü ve Öztürkten esnafı ziyaret
17 Ağustos 2010 Salı 15:36

Güçlü ve Öztürk'ten esnafı ziyaret

AK Parti Konya Milletvekilleri Sami Güçlü ve Ali Öztürk, Bedesten Çarşısındaki esnafı gezerek referandum ve anayasa değişikliğini anlattı, destek istedi.

Esnafların dertlerini de dinleyen AK Parti Konya milletvekilleri, çözüm için esnafın taleplerini gerekli yerlere ileteceklerini söyledi.
Referandum çalışmalarını sürdüren AK Parti Konya İl Teşkilatı çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini yapıyor. AK Parti Konya Milletvekillerinden Sami Güçlü ve Ali Öztürk, tarihi bedesten çarşısını ziyaret ederek buradaki esnaf ile bir araya geldi. Bölgedeki esnafı tek tek gezen milletvekilleri hem esnafın sorunlarını dinledi hem de 12 Eylül’de yapılacak referandumu ve oylanacak anayasa değişiklik paketini anlattı.
Sami Güçlü; “Halkımızın büyük bir çoğunluğu Evet diyecek”
Paketin ülke için önemli bir fırsat olduğunu kaydeden AK Parti Konya Milletvekili Sami Güçlü; “12 Eylül’de halkımızın büyük bir çoğunluğunun pakete evet diyeceğinden eminiz. Ancak biz rehavete kapılıp çalışmamazlık yapamayız. Her yere gidip her kesime paketi anlatıyoruz. Anlatmaya da devam edeceğiz. Amacımız AK Parti’ye oy toplamak değil. Vatandaşımıza faydalı anayasa değişiklik paketinin halkın kullanımına sunmak” ifadelerini kullandı. Esnafın sorunlarını da dinleyen Güçlü, esnafa değer verdiklerini ve esnafın sorunlarını çözmek için ellerinden geleni yaptıklarının altını çizdi.
AK Parti Konya Milletvekili Ali Öztürk ise referandum ile Türkiye’de çok şeyin değişeceğini söyledi. Yargıdan sosyal hayata; ekonomiden siyasete önemli bakış açılarının gelişeceğini aktaran Öztürk, son yıllarda gözde bir ülke haline gelen Türkiye’nin 13 Eylül sabahı tüm dünya ülkelerinin en büyük takipçisi olacağını belirtti. Bölge esnafı da 12 Eylül’de referandumda evet diyeceğini söyledi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA