• Konya10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
G.Saraylıları isyan ettiren pozisyon
14 Mart 2014 Cuma 21:52

G.Saraylıları isyan ettiren pozisyon

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da, Karabükspor karşılaşmasının devre arasında büyük isyan vardı.

Zorlu Karabük deplasmanına galibiyet parolasıyla çıkan sarı kırmızılı ekip, ilk yarıda birçok net gol fırsatından yararlanamazken, bir pozisyon sonrası beklenen penaltı kararı gelmeyinceoyuncular ve teknik heyet çılgına döndü. 

Karşılaşmanın 24. dakikasında Burak Yılmaz ceza sahası içine hareketlenirken Didier Drogba rakibinden kurtulup şık bir orta açtı. Drogba'nın ortasına hareketlenen Burak'ın kafa vuruşu auta giderken golcü oyuncu bu pozisyonda penaltı bekledi. 

Burak Yılmaz, kafa vuruşu yaptığı sırada Karabükspor savunması tarafından arkadan itildiğini iddia ederken saha içerisinde oyuncuların itirazları kararı değiştirmedi. 

İlk yarının sona ermesiyle birlikte soluğu hakem İlker Meral'in yanında alan Galatasaraylıoyuncuların itirazlarına teknik direktör Roberto Mancini ve yardımcısı Tugay Kerimoğlu da katıldı. 

İtalyan hoca öfkeli şekilde pozisyonu hakemle tartışmaya çalışırken Karabükspor tribünleri de"Sahtekar Burak" tezahüratı yaparak Galatasaraylı oyuncuya olan tepkilerini dile getirdi. Bu tezahüratın üzerine sahaya atılan yabancı maddeleri hakeme gösteren Burak Yılmaz, taraftarlarla da kısa süreli bir tartışma yaşadı. 

Öte yandan Galatasaraylı Wesley Sneijder ve Karabükspor teknik heyeti arasında soyunma odası tüneline giderken sürtüşme yaşandığı görüldü. Tartışma büyümeden engellendi. 

İşte Galatasaray'ın penaltı beklediği pozisyon;

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA