• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
G.Saray penaltılarla üzüldü
08 Eylül 2012 Cumartesi 00:55

G.Saray penaltılarla üzüldü

Galatasaray, Süper Lig'e verilen milli maç arasında Genoa ile bir hazırlık maçı oynadı.
Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı değerlendiren Galatasaray, dostluk maçında İtalyan ekiplerinden Genoa ile karşı karşıya geldi.
Stadio Luigi Ferraris'te oynanan ve sarı-kırmızılı ekibin milli takıma giden oyuncularından yoksun olarak mücadele ettiği karşılaşmanın normal süresi 0-0 sona erdi. Beraberlik sonucu penaltı atışlarına geçilen maçta gülen taraf 7-6 ile Genoa oldu.
Sahaya; Ufuk, Sabri, Cris, Gökhan, Çağlar, Engin, Yekta, Melo, Amrabat, Berk İsmail ve Sercan 11'i ile çıkan Galatasaray'da Engin Baytar karşılaşmanın 22. dakikasında sakatlık geçirerek yerini yeni transferlerden Furkan Özçal'a bıraktı. Öte yandan 1994 doğumlu Hüseyin Tokmak da 86. dakikada Sabri Sarıoğlu'nun yerine oyuna dahil oldu.
Bir dönem Galatasaray PAF Takımınında da forma giyen Daniel Tozser'in de İtalyan ekibi ilk 11'de başladığı karşılaşmada Genoa ise Tozser dışında; Frey, Bovo, Melazzi, Jankovic, Canini, Samprisi, Said ve Anselmo isimleri ile sahada yer aldı.
Maç boyunca üstün bir oyun ortaya koyan Galatasaray, mçın 2. dakikasında Cris'in kafa vuruşu ile gole çok yaklaştı. Sercan'ın 20. dakikada mutlak bir golü değerlendirememesinin ardından dakikalar 40'ı gösterirken Amrabat'ın bir vuruşu direğe takıldı.
İlk yarısı golsüz tamamlanan maçta İtalyan taraftarların takımlarının oyununu protesto ederken sarı-kırmızılı ekibi alkışladıkları gözlendi. 58. dakikada Sercan Yıldırım boş kaleye topu yuvarlamak yerine Melo'ya pas çıkarınca Brezilyalı golle burun buruna geldi ancak tabelayı değiştirecek sayıyı kaydedemedi.
Özellikle Sercan Yıldırım ile gol yollarında etkili olan ancak üretkenlik sorunu çeken Galatasaray'ın duran toplarda da tehlike yarattığı gözlendi. 85. dakikada Ceyhun Gülselam'ın kafa vuruşu da çerçeveyi bulmadı ve normal süre 0-0 sona erdi.
Kurallar gereği normal süresi 0-0 tamamlanan maçta direkt penaltı atışlarına geçildi.
Seri penaltı atışları sonunda sahadan galip ayrılan 7-6'lık sonuçla Genoa oldu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA