• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
G.Saray Olcana karşılık onu verecek!
22 Mayıs 2014 Perşembe 09:00

G.Saray Olcan'a karşılık onu verecek!

Transferde ağırlığı Türk oyunculara veren Galatasaray, Turgut Doğan Şahin'in ardından Olcan Adın'a yöneldi.
Sarı kırmızılı yönetim, teknik direktör Roberto Mancini'nin ısrarla istediği Olcan için Trabzonspor ile temasta...
 
Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Sarı kırmızılı ekip, Turgut Doğan Şahin'in ardından Olcan Adın için Trabzonspor ile temasa geçti.
 
Başkan Ünal Aysal, Trabzonspor deplasmanında bordo-mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir araya gelmiş ve gündeme ilişkin görüşmeler yapmıştı. Aysal'ın Hacıosmanoğlu'ndan Olcan Adın konusunda da görüş aldı. Sarı kırmızılı kulüp teknik direktör Roberto Mancini'nin kadroda görmek istediği oyunculardan olan Olcan için ısrarını sürdürüp bu transferi mutlaka bitirmek amacında.
 
TRABZONSPOR DA HAJROVIC'İ İSTİYOR!
 
Trabzonspor'da bu sezon gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken ve şu an A Milli Takım kampında bulunan Olcan Adın da Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek için bu transfere sıcak bakıyor. Bordo mavili ekibin ayrıca Galatasaray'dan alacaklarını tahsil edemediği için FIFA'ya şikayette bulunan Izet Hajrovic için de istekli olması bu transferde takas ihtimalini güçlendiriyor.
 
Sarı kırmızılı yönetim, önümüzdeki sezon uygulanacak 5+3 kuralından dolayı transfer politikasını ağırlıklı olarak yerli oyuncular üzerine kurmaya karar vermişti. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Turgut Doğan Şahin ile prensip anlaşmasına varmıştı. Sarı kırmızılılar genç oyuncuyu, Gaziantepspor ile olan sözleşme sorununu çözmesinin ardından kadroya katmaya hazırlanıyor.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA