• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gözler Hacettepe de
18 Kasım 2009 Çarşamba 16:20

Gözler Hacettepe' de

TB2Lde mücadele eden Selçuk Üniversitesporda deplasmanda alınan Trabzonspor yenilgisi unutuldu. Sarı-mavili ekip rotayı Hacettepeye çevirdi. Çalışmalar pazartesi gününden itibaren başladı.
Trabzonspor’a deplasmanda şansız olarak mağlup olarak 2. yenilgisi alan Sarı-mavililerde gözler cumartesi günü oynanacak olan Hacettepe Üniversitesi maçına çevrildi. Selçuk Üniversitespor’da Hazırlıklar önceki gün başlarken takımda eksik bulunmuyor

Türkiye Basketbol Erkekler İkinci Ligi A Grubunda mücadele eden temsilcimiz Selçuk Üniversitesinde gözler ligin 6. haftasına dahil iç sahada oynanacak olan Hacettepe Üniversitesi maçına çevrildi. Cumartesi günü deplasmanda Trabzonspor karşısında iyi bir performans sergilemesine rağmen düşük şut yüzdesi ile oynayıp son anlarda rakibine teslim olan Sarı-mavili ekibimiz, bu maçı unutarak Hacettepe maçına kilitlendi. Zorlu müsabakanın hazırlıkları önceki gün yapılan tek idmanla başlarken dün ise takım çift çalışma yaptı.
Hacettepe’nin ligin en güçlü takımlarından birisi olduğuna dikkat çeken Basketbol Şube Sorumlusu Bülent Kaftanoğlu, “Trabzonspor maçını iş kazası olarak görüp önümüzdeki maçlara konsantre olmamız gerekiyor. Bir üst lige çıkmak istiyorsak. Yenilgilere takılmadan bir sonraki maçı kazanmaya konsantre olmamız gerekiyor. İç sahada oynadığımız tüm maçlarımızı kazandık. Ancak deplasman maçlarımızda bu başarıyı gösteremedik. İlerleyen haftalarda da bu şanssızlığımızı yeneceğimize inanıyorum. Evimizdeki başarılara dış saha galibiyetlerini de eklersek çok daha başarılı olacağımızı düşünüyorum. Bu haftada kendi sahamızda Hacettepe ile zorlu bir maça çıkacağız. Rakibimizin gücü ve yaptığı yatırım ortada. Son olarak da Beykoz’u farklı geçtiler. Sezonun en zorlu maçlarından birisi olacak. Tek hedefimiz evimizde oynayacağımız 4. maçı da kayıpsız geçip zirve iddiamızı sürdürmek. Taraftarımızın da vereceği destekle bunu başaracağız” dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA