• Konya5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google Reklam Modelleri
16 Mayıs 2021 Pazar 10:18

Google Reklam Modelleri

Google Reklam Modelleri

 

Google Reklam modelleri Google’ın kullanıcılara sunduğu etkin bir tanıtım ve pazarlama mecrasıdır. Günümüzde birçok firma Google reklamlarını kullanarak etkili satış ve pazarlama olanakları sağlamaktadır. Bu reklam modelleri hedefleme, bütçe ve oluşturulan reklam görseli-metni kullanılarak aktifleştirilmektedir. Belirlemiş olduğunuz bütçe ve yapmış olduğunuz hedefleme reklam gösterimlerinizi etkileyen faktörlerdir.

Google Adwords Reklamları Gösterim Alanları

Google Ads arama motorunda en üst alanda ve alışveriş sekmesinde sponsor bağlantı şeklinde, arama ortakları sayfasında arama sonuçlarının en üstünde, içerik ortakları sayfasında ise içerik ortaklarının belirlediği alanda gösterilmektedir. Google reklamları diğer mecralar incelendiğinde çok daha fazla geri dönüş sağlayan bir hizmetten oluşmuştur. Google reklam modelleri ile satışa çıkarmış olduğunuz ürün ya da hizmeti arayan müşteriler ile iletişim halinde olursunuz. Bütçenizi, sadece reklamınızı beğenip tıklama ile sitenize yönlenen müşteriler üzerinden işleme alır. En önemlisi de reklam dönüşlerini detaylı şekilde inceleyebilir ve hedeflemelerinizde düzenlemeler sağlayabilirsiniz.

Google reklamlarında sizinle aynı sektörde ve aynı maliyette reklam veren kişilerde Reklam Sırası = TBM x Kalite Puanı formülü uygulanır. TBM tıklama başına maliyet anlamı taşır. Her bir kelime için ödeyecek olduğunuz ücret tıklama başına maliyeti ifade eder. Kalite puanı ise verilmiş olan reklamın firma ile alaka ölçüsüdür. Bu ölçü, reklam metninin alaka oranı, anahtar kelime performans geçmişi ve diğer bazı kriterlere göre şekillenmektedir.

Google reklamları sizlere saat verimliliği de sunar. Reklamlarınızı istediğiniz saate planlayıp satış ve gösterimlerinizin etkin olduğu zamanlarda yayına alabilirsiniz. Bu sayede bütçenizi ekonomik şekilde kullanmış olursunuz. Google reklam modelleri sizlere en ekonomik yollar ile kitlelere erişme imkanı sağlar. Fakat Google reklam modelleri sektöre göre incelenmeli ve kullanılacak olan reklam modeli titizlikle seçilmelidir. Potansiyel kitlenin ilgisini çekmeyen bir reklam modeli tercih etmek, planladığınız dönüşümü alamamanıza yol açabilir.

Google Reklam Ajansı

Dijital reklamcılık faaliyetlerinde gereksiz bütçe kaybetmemek için profesyonel bir Google Reklam Ajansı ile çözüm ortaklığı sağlamak en doğru adım olacaktır. Ödüllü Google Premier Partner Ajansı Destex Digital Google Reklamları, SEO, Facebook Reklamları, Instagram Reklamları, Linkedin Reklamları ve Web Tasarım alanlarında uzman desteği sunar.  Detaylı bilgi almak ve dijital medya operasyonlarınızı en verimli şekilde yürütmek için www.destexdigital.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA