• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gönüllü olarak teröristlerle mücadele etmek istiyoruz
11 Ekim 2012 Perşembe 16:33

Gönüllü olarak teröristlerle mücadele etmek istiyoruz

Teröristlerle gönüllü savaşmak isteyen vatandaşlar Genelkurmay Başkanlığı'na mektup yağdırıyor.
Genelkurmay Başkanlığı, vatani hizmetini tamamlamış birçok vatandaşın, ’Gönüllü’ olarak Mehmetçikle birlikte teröristle mücadeleye katılmak için Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’e mesaj ve mektup gönderdiği açıkladı. TSK, vatandaşların bu isteğinin bölücü terör örgütü mensuplarıyla mücadele eden askerlerin azim ve kararlılığını perçinlediğini belirtti.
Genelkumay Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklama şöyle:
"Vatani hizmetini tamamlamış duyarlı birçok vatandaşımız, Genelkurmay Başkanına ilettikleri mesaj ve mektuplarla, Gönüllüö olarak Mehmetçikle birlikte teröristle mücadeleye katılmak istediklerini bildirmiştir.
Milletimizin birlik ve beraberliğine ve ülkemizin bekasına kast edenlere karşı verilen mücadelede aktif olarak görev alma isteğini dile getiren bu talepler, ülkemizin kahraman evlatlarının yüreklerinde taşıdıkları vatan, millet ve bayrak sevgisinin en güzel tezahürüdür. Asil milletimizin bu teveccühü, halihazırda bölücü terör örgütü mensuplarıyla mücadele görevini sürdürmekte olan kahraman Mehmetçiğin azim ve kararlılığını perçinlemektedir.
Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları, bağrından çıktığı Yüce milletinin sevgisinden, güveninden ve sonsuz desteğinden aldığı güçle, bölücü terör örgütü mensuplarına karşı verilen mücadeleyi aralıksız sürdürmektedir.
Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları adına, Yüce milletimizin asil evlatlarına, dile getirdikleri samimi duygularından ve vermiş oldukları güçlü destekten dolayı, teşekkür ediyor, sağlıklı ve mutlu günler diliyoruz."
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA