• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gomez: Beşiktaşta kalmayı düşünebilirim
22 Mayıs 2016 Pazar 18:48

Gomez: Beşiktaş'ta kalmayı düşünebilirim

Beşiktaş'ın Alman golcüsü Gomez, Türkiye'de kendisini iyi hissettiğini, bu nedenle kalmayı düşünebileceğini söyledi.

Beşiktaş'ın Alman golcüsü Mario Gomez, Türkiye'de kendisini iyi hissettiğini, bu nedenle kalmayı düşünebileceğini söyledi.

Gomez, Alman Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung gazetesine yaptığı açıklamada, geçmişte sakatlığından dolayı 2 yıl boyunca büyük zorluklar çektiğini ama şu sıralar formda olduğunu ve kendisini çok iyi hissettiğini belirtti.

"Beşiktaş belki başlangıçta belirsizliğe attığım bir adımdı ancak bir o kadar da doğru bir karar oldu." ifadelerini kullanan Gomez, "Çünkü burada, Bayern Münih'te olduğu gibi benzer hedefler olduğunu anladım. Buradaki süre bana, kendini bir yerde iyi hissetmenin ve güven unsurunun da ne kadar önemli olduğunu gösterdi. Kalmayı düşünebilirim. Görüşmeler şimdi başlayacak ve sonucunda ne olacağını göreceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Beşiktaş taraftarlarının takımdan ayrılmasından endişe duyması konusunda ne düşündüğünün sorulması üzerine Gomez, "Bu her zaman böyledir. Özellikle de benim gibi kiralanmış oyuncular için. Fakat birkaç hafta önce sözleşmemin uzatılmasıyla ilgili opsiyonu değerlendirmemiş olmam, belirli bir şeyin işareti değildir. Bu opsiyon, Floransa ve Beşiktaş kulüpleri arasındaydı. Ben de bunu kabul ettim ama her zaman, kararımı sezon sonunda vereceğimi söyledim." cevabını verdi.

UEFA Avrupa Ligi'nde başarısız olmalarına rağmen Beşiktaş'ın çok iyi bir kadroya sahip olduğuna inandığını ifade eden Gomez, Türkiye'deki siyasi durumun kendisini nasıl etkilediği şeklindeki bir soruya karşılık da şunları kaydetti:

"Tabii ki önemli etkisi var, bu konuda bir şeyi gizlememek lazım. Ancak çoğu şeyi, medyada yansıtıldığından daha farklı buluyorum. Kendimi iyi ve güvende hissediyorum. En azından böyle kalmasını ya da bazı konuların çözüme kavuşturulmasıyla gelecekte daha da iyi olmasını ümit ediyorum. Harika bir ülke olması sebebiyle bunu Türkiye için de ümit ediyorum."

Almanya Milli Takımı’nın 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) aday kadrosuna girmesinden dolayı mutlu olduğunu belirten Gomez, "Bu, benim için bir ara hedef. Almanya ile Avrupa Şampiyonu olmak istiyorum. Final günü 10 Temmuz'daki doğum günümde takım arkadaşlarımla kupayı kaldırmayı hedefliyorum." ifadelerini kullandı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA