• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gol yollarındaki sıkıntıyı aşacağız
19 Eylül 2011 Pazartesi 15:37

'Gol yollarındaki sıkıntıyı aşacağız'

Kayseri Erciyesspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan teknik direktör Osman Özdemir, maçın 60.dakikasında kadar oynanan oyundan memnun olduğunu söyledi.

Kayseri Erciyesspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan teknik direktör Osman Özdemir, maçın 60.dakikasında kadar oynanan oyundan memnun olduğunu ve gol üretme dışında herşeyi yaptıklarını belirtirken, sonrasında oyunun kontrolünün ev sahibine geçtiğini herşeye rağmen alınan 1 puanın önemli olduğunu söyledi.

Maçın değerlendirmesini yapan teknik direktör Osman Özdemir şunları söyledi:

"Bank Asya 1.Lig'in zorluğunu geride kalan 2 hafta bize bir kez daha gösterdi. Bunun bu sezonda devam edeceğini düşünüyorum. Bunun başlıca sebebi de takımlar arasındaki güç dengesinin çok eşit olması. Takımların birbirinden ne fazlası ne de eksiği var. Belki de sezon sonuna kadar bu eşit mücadele devam edecek. Ama biz Konyaspor olarak bir takım yasaklardan dolayı transfer yapamadık ve sorunlarımızı kendi iç bünyemizde aşmaya çalışıyoruz. Bu konuda önemli bir takım gelişmelerde kaydettiğimizi söyleyebiliriz. Ama hazırlık maçları da dahil görünen o ki Konyaspor olarak sezon sonuna kadar gol yollarında bir takım sıkıntılar yaşayacağız. Bunu çözmede genç oyuncularımızın konsantrasyonları çok önemli. Bu konuda çözümü kendi içimizde üreterek bu sıkıntıyı hallederiz. Kayseri Erciyesspor karşısında 60.dakikaya kadar oynadığımız futboldan memnunum. Hiçbir şikayetim yok. Gereken her şeyi yaptık. Sadece gol üretiminde başarılı olamadık. Ama ondan sonraki 20 dakikada bana göre Kayseri Erciyesspor'un baskısı vardı. İşte bu baskıyı genç oyuncular zaman zaman kaldıramayabilir. Bizde o maçlardan bir tanesini yaşadık. Alınan 1'er puan var. Bu puanın  ilerleyen haftalarda her iki takıma da faydasının olmasını diliyorum..."

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA