• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gökhan Töreden iyi haber!
21 Nisan 2014 Pazartesi 19:12

Gökhan Töre'den iyi haber!

Arkadaşlarıyla birlikte dün gece gittiği eğlence mekanında bir şahsın tabancasından çıkan kurşunun sekerek omzuna isabet etmesi sonucu yaralanan Gökhan Töre'nin ameliyatı gerçekleşti...

Florence Nightingale Hastanesi'nde tedavi altına alınan Gökhan Töre, bugün ameliyat oldu. Yapılan açıklamaya göre Töre'nin ameliyatının başarılı geçtiği ve milli futbolcunun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Beşiktaş Kulübü Medya Sorumlusu Can İpekçi'nin ameliyatının ise devam ettiği açıklandı.

Ziyaretçi akını

Gökhan Töre'ye gün boyu ziyaretçi akını vardı. Yöneticilerden Ahmet Kavalcı, Ahmet Ürkmezgil, Deniz Atalay, takım kaptanı Tolga Zengin, Mustafa, Kerim Frei, Ersan, Oğuzhan, genç kaleci Emre ve takım çalışanlarının yanı sıra Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile Beşiktaş'ın teknik direktörü Slaven Bilic de hastaneye gelerek, Gökhan Töre ve Can İpekçi'yi ziyaret ettiler.

Biliç: Halen şoktayım

Hırvat çalıştırıcı Slaven Bilic, Gökhan Töre ve Can İpekçi'nin Beşiktaş ailesinin bir parçası olduğunu vurgulayarak, 'Onları ziyaret ettim. Çok şükür ki iyi durumdalar. Çok basit olmasa da çok da zor olmayan bir operasyon geçirecekler. Onlar için dua edeceğim. Bir an evvel buradan çıkmaları, aramıza katılmaları için aileleri dua ediyor, biz de dua edeceğiz. Çok üzücü bir olay yaşadık. Zaten buraya gelmeksizin de onların yanında olduğumuzu gayet iyi biliyorlardı. Umarım bir an evvel aramıza katılırlar. Hala şoktayım" dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA