• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gökhan Töre defteri kapanıyor
30 Nisan 2014 Çarşamba 09:17

Gökhan Töre defteri kapanıyor

Silahlı yaralanmayla biten gece aleminden sonra gelen Sivasspor yenilgisi, kredileri tüketti. Olayın başkahramanlarından Gökhan Töre'nin geleceği sorgulanırken Önder Özen de sıkıntıda...

Ligde Sivasspor yenilgisi sonrası ikincilik koltuğunu kaptıran Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılması vizesi için avantajını yitirirken bu gelişme sonrası gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında radikal kararlar gündeme geldi. Fenerbahçe derbisi sonrası futbolcuların gece gezmesine bir hayli sinirlenen, bu konuda faturayı Futbol Direktörü Önder Özen'e kesen Başkan Fikret Orman'ın o gece silahla yaralanan Gökhan Töre'nin durumunu yönetim kuruluyla paylaştığı bildirildi. Orman, yıldız futbolcuyu her ne kadar direkt sorumlu tutmasa da yönetim kurulunda Töre'ye yönelik çatlak seslerin oluştuğu öğrenildi. Fernandes'te yaşanan problemlerin tekrarlanmasından korkan Beşiktaşlı yöneticilerin bu davranış sonrasında Gökhan Töre'nin bonservisinin alınmasına mesafeli davrandığı kaydedildi. Gökhan Töre konusunda teknik direktör Slaven Bilic'in de onayını alacak Başkan Orman ve yönetimi, bu rapora göre hareket edecek.

ÖZEN'E SON UYARI

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yönetimle yaptığı bu toplantının ardından dün Futbol Komitesi'yle bir araya geldi. Sivas yenilgisinin nedeni olarak takımdaki disiplinsizliği gören Orman, faturayı da Futbol Direktörü Önder Özen'e çıkardı. Orman'ın yönetimle yaptığı toplantıda da Önder Özen konusunu görüştüğü, lig ikinciliğinin alınamaması halinde Özen'in görevine son verilmesi görüşünün savunulduğu bildirildi.

Yönetime konuşma yasağı!

Beşiktaş'ta gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında bir yasak da yöneticilere geldi. Başkan Fikret Orman, yöneticilere ve profesyonel kadrolara gereksiz açıklama yapma yasağı getirdi. Özellikle Futbol Komitesi Üyesi Deniz Atalay'ı televizyon kanallarına açıklama yapmaması konusunda keskin bir dille uyaran Başkan Orman, polemiklere girilmemesini istedi.

Kartal sessiz sedasız

Beşiktaş, Süper Lig'de Cumartesi günü Kasımpaşa ile oynayacağı kritik karşılaşmanın hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdürdü. Deplasmanda alınan 3-0'lık Sivasspor yenilgisi sonrası moralleri bozuk olan siyah-beyazlı takımda dünkü idman matem havasında geçerken, antrenmana tedavileri süren Fernandes, Ersan Gülüm, Escude ve omuzundan tedavi olan Cenk Gönen ile salonda çalışan Atiba katılmadı. Dün takımla birlikte çalışması beklenen Sivok, bireysel olarak hazırlıklarını sürdürürken İsmail Köybaşı ise takıma katıldı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA