• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gökbelden yılın hukukçusuna teşekkür
20 Mart 2012 Salı 15:01

Gökbel'den yılın hukukçusuna teşekkür

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, Çağa Hukuk Vakfı tarafından düzenlenen ''Nasıl Bir Vergi Denetimi ve Vergi Yargısı'' adlı yarışmada ''Çağın Hukuk Ödülü'' almaya hak kazanan...
Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, Çağa Hukuk Vakfı tarafından düzenlenen ''Nasıl Bir Vergi Denetimi ve Vergi Yargısı'' adlı yarışmada ''Çağın Hukuk Ödülü'' almaya hak kazanan SÜ Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ümit Süleyman Üstün'ü makamında kabul etti.
Gökbel, başarısından dolayı Üstün'ü tebrik etti. Üniversite yönetim olarak başarılı olan her akademisyenin arkasında olacaklarını belirten Gökbel, ''Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi kalitesini her anlamda kanıtlamış ve Türkiye'nin örnek eğitim kurumları arasında yerini almıştır'' dedi.  SÜ'nün her alanda önünün açık olduğunu ifade eden Gökbel, şunları kaydetti:
    
''Akademisyen arkadaşlarımla birlikte Üniversitemizi bugünkü gelişmişlik düzeyinden çok daha ilerilere taşıyacağımıza yürekten inanıyorum. Bilindiği gibi geçtiğimiz aylarda Selçuk Üniversitesi'nin üç fakültesi Bakanlar Kurulu kararıyla Konya Üniversitesi'ne devredilmişti. Bu devir işlemi sonrası kadrom, Meram Tıp Fakültesi'nde olduğu için doğal olarak Konya Üniversitesi bünyesinde kalmıştı. Üniversiteme ve akademisyen arkadaşlarıma inancımın bir göstergesi olarak 14 Mart Tıp Bayramı gibi anlamlı bir günde kadromu Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi bünyesine taşıdım. Şimdi tekrar Selçuk Üniversiteli olmanın gururunu ve heyecanını yaşıyorum.'' Üstün ise Çağın Hukuk Ödülü'nün kendisini çok mutlu ettiğini belirtti. 
 
 Her yıl değişik alanlarda verilen ödülün, bu yıl vergi konusuyla ilgili düzenlendiğini anımsatan Üstün, ''Ben de 'Nasıl Bir Vergi Denetimi ve Vergi Yargısı' konulu bir çalışma hazırladım ve eserim altı eser arasından ödüle layık görüldü'' diye konuştu.  AA
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA