• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Göğüs Büyütme Estetiği
23 Aralık 2018 Pazar 10:41

Göğüs Büyütme Estetiği

Göğüs Büyütme Estetiği

 

Göğüs büyütme estetiği, göğüs büyüklüğünden rahatsız olan, göğüslerini küçük bulan kadınlar için uygulanan bir çözüm yöntemidir. Günümüzde vücudumuzda değiştirmek istediğimiz bir yer bir kusur olduğunda artık bununla yaşamak zorunda kalmıyoruz. Estetik operasyonlar, ameliyatlı ya da ameliyatsız, tüm estetik kaygılarımıza çözüm sunmaktalar. Geçmişte birçok insan meme boyutunu belki de oldukça küçük bulmuş ve bu durumdan dolayı bedenlerine ve kendilerine güvenleri olmamıştır. Artık, günümüzde göğüslerin küçüklüğünden dolayı bedene ya da kendinize güvensiz olmanıza hiç gerek kalmamıştır. Mono Sağlık İzmir meme büyütme estetiği alanında oldukça uzman hekimleri ile artık dünyanın da genelinde yapılmakta olan bu işlemi rahatlıkla yapmaktadır.

Göğüs Büyütme Estetiği Nasıl yapılır?

Göğüs büyütme ya da bir diğer adıyla meme büyütme estetiği için protez göğüs, protez meme ismi de kullanılmaktadır.  Mono sağlık İzmir göğüs büyütme işleminden önce kişiyi belli testlerden geçirir ve ameliyata uygun olup olmadığı kontrol edilir. Bu tetkiklerin yapılması da oldukça önemlidir çünkü eğer operasyon için bir engeliniz var ise ya da öncesinde tedavi edilmesi gereken bir sağlık sorununuz var ise bunun çözülmesi, öğrenilmesi gerekmektedir.

Protez göğüs işlemi 1 saat gibi kısa süren bir operasyonla yapılmaktadır ve göğsün içerisine silikon bir tabaka yerleştirilmesi işlemidir. Mono Sağlık İzmir meme büyütme operasyonu sonrasında uzmanlar iyileşme süreci oldukça hızlı olmaktadır. Başlangıçta silikonun verdiği dolgunluk hissi alışık olmadığınız için size rahatsızlık verebilir fakat bu durum zamanla geçecektir. Ödem ve ameliyat yerinde bulunan şişkinlik 3. günden sonra oldukça azalır ve neredeyse tamamen geçer. Şişliklerin azalması ile birlikte vücut, özellikle kol ve gövde bölgesi oldukça rahatlar.  Mono Sağlık İzmir göğüs büyütme operasyonundan sonra hareketli eylemlerden bir süre uzak durulmasını önermektedir. Hem kişinin sağlığı için hem iyileşme sürecinin düzgün bir şekilde devam edebilmesi için özellikle tenis, voleybol, basketbol gibi kol bölgesi oldukça fazla hareket ettirilen sporlardan uzak durulmalıdır. Sauna, solaryum gibi işlemler 2-3 ay boyunca uzak durulması gereken işlemlerdir.

Göğüs büyütme işleminin kesinlikle uzman kişilerce ve hijyenik ortamda yapılması gerekmektedir. Mono Sağlık internet sitesi üzerinden merak ettiklerinizi sorabileceğiniz numaralara ulaşabilirsiniz.

Daha Fazlası İçin Ziyaret Edin: https://monosaglik.com/

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA