• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gezicilere meydan okudu!
23 Temmuz 2013 Salı 12:28

'Gezi'cilere meydan okudu!

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın iftarına katılan Şafak Sezer'in Başbakan Erdoğan ile sohbeti olay oldu. Twitter'da uğramadığı hakaret kalmayan eleştiri sanatçıdan cevap gecikmedi.

Sezer, Twitter hesabından önce "Bir insanı sevmek döneklikse Ben başbakanımı seviyorum. Ne Ak Parti'den anlarım, ne de siyasetten. Kişileri sevmek emek ister" diye cevap verdi. İşte bu sözler Gezi taraftarlarını adeta çılgına çevirdi.

AĞAÇ KESİLMESİN DİYE YÜRÜDÜM

Sanatçıya sosyal medyadan çok ağır hakaretlerin ardı arkası kesilmedi. Sezer "Kimseden özür dilemem Ne çapulcudan, ne yandaştan. Özür dilenecek hiçbir şey yapmadım. Ağaç kesilmesin diye yürüdüm" mesajını paylaştı.

O GAZI BERABER YEDİK

Ünlü oyuncu bu mesajdan 2 saat sonra da "Başbakanımızın iftarına katıldım. Ağaç kesilmesin diye geldik. Siz Başbakanı kesmeye kalktınız. Gezi'deki halk da yüzde 50 halk değil mi, ayıp olmuyor mu? O gazı beraber yedik" diye mesaj attı.

Ağır eleştiriler hız kesmeyince sanatçı, kendisini topa tutanları çıldırtacak 4 fotoğraf paylaştı. El öptü eleştirilerine fotoğraflarla mizahi bir dille yanıt verdi.

ANNE VE BABASINA KÜFRE İSYAN

Sanatçı son olarak "İnsanların ölmüş ana babalarına küfür etmeyi ne zamandan beri demokrasi saydınız" tweetini attı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA