• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Geri sayım başladı
24 Eylül 2010 Cuma 23:01

Geri sayım başladı

Spor Toto Süper Ligde yarın Kardemir Karabükspor ile zorlu bir 90a çıkacak olan Konyasporda hazırlıklar bugün yapılacak ter idmanı ile sona erecek. Yeşil-beyazlı ekipte hedef galibiyet
Konyaspor’da, Pazar günü iç sahada Karabükspor ile oynanacak maçın hazırlıkları bugün tamamlanacak. Taraftarların desteğiyle rakibini yenerek 3 hafta sonra yeniden galibiyetle buluşmayı amaçlayan yeşil-beyazlı tamın önceki gün yapılan taktik idmanına İbrahim Ege ve Murat Tosun dışında tüm futbolcular katıldı. Sakatlığı iyiye giden ve Karabük maçı kadrosunda yer almayacak olan bu futbolcu ise takımdan ayrı çalıştı. Murat Tosun ise tedavisi için Konya dışında bulunması nedeniyle çalışmada yer alamadı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman taktik çalışmayla devam etti. Antrenman açma-germe hareketleriyle tamamlandı.
 
Karabükspor maçına ayrı bir önem veren ve galibiyetten başka düşüncesi olmayan Konyaspor’da, futbolcular dün maçın oynanacağı saatte yaptıkları taktik idmanıyla hazırlıkları sürdürdüler. Antrenmanda tüm futbolcuların neşeli ve hırslı olmaları dikkat çekti.  Kartallar, dün akşam Tatlıcak sosyal tesislerinde kampa alındı.. Yeşili-beyazlı takımda hazırlıklar bugün yapılacak ter idmanının

BİLETLERE İLGİ BÜYÜK

Konyaspor’da, Perşembe günü biletx gişelerinde satışa çıkartılan Karabükspor maçı biletlerine ilginin büyük olduğu, yarınki maçı 15 bin kadar sporseverin izleyeceği açıklandı. Bilindiği gibi, Konyaspor yönetim kurulunca belirlenen rakamlara göre, futbolseverler Karabükspor maçını; Eski yeşil tribünden 15 TL, Yeni yeşil tribünden 15 TL, Kale arkası tribünlerden 7,5 TL, Maraton tribününden 15 TL, kapalı tribünden ise 50 TL ödeyerek izleyebilecekler. Konuk takım tribünü bilet ücretleri de 15 TL olarak belirlendi.

DOĞAN, “GALİBİYET” DEDİ

Konyaspor teknik direktörü Ziya Doğan, ligin en az pozisyon veren ve yediği gollerin yüzde 90'ını duran toplardan yediklerini yineledi ve Karabükspor maçından galibiyetle ayrılacaklarına inandığını söyledi.

Ligde her geçen haftanın zorluk derecesi artan maçlara sahne olduğunu belirten teknik direktör Ziya Doğan açıklamasını şöyle sürdürdü. "Kolay maç yok. Haftalar ilerledikçe takımlardaki eksikler azalıyor ve mücadele gücü artarak ortaya birbirinden zor maçlar çıkıyor. Bu haftaki rakibimiz Kardemir D.Ç.Karabükspor ligin iyi ekiplerinden. Bunu da 5 haftada 3 galibiyet alarak gösterdi. Zor bir maç bizi bekliyor. Eksiklerimizi her geçen gün daha da azaltıyoruz. Ligin rakiplere en az pozisyon veren takımız. Bu iyi. Ama yediğimiz gollerin yüzde 90'ını duran toplardan. Bu biraz canımızı sıkıyor. Bu sorunu çözmek için çalışıyoruz. Bunun dışında yeteri kadar gol pozisyonuna giriyoruz ama son vuruşlardaki şanssızlık ve beceriksizlik nedeniyle bunları değerlendirme konusunda sıkıntılarımız vardı. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Karabükspor karşısında istekli ve hırslı oyunumuzu yeniden sahaya yansıtarak haftayı 3 puanla kapatacağımıza inanıyorum.”

TAKIMDA ALTERNATİF BOL

Teknik direktör Ziya Doğan, takımda yaptığı revizyon konusuna da değindi ve bu konuda da şunları söyledi.. "Öncelikle 28 oyuncudan oluşan bir kadroya sahip olduğumuzu belirteyim. Bu da yaşanabilecek olumsuz durumları göz önünde bulundurduğunuzda alternatifi bol bir kadronun lehimize olduğunu gösteriyor. Tabi ki, alternatifli bir kadroda oyuncu sirkülasyonunun yaşanması kadar doğal bir durum olamaz. O hafta için kimin performansına inanıyor ve güveniyorsak şans veriyoruz. Benim için kadrodaki tüm oyuncularım aynı değerde. Sonuçta burada Konyaspor'un başarılı olması için bulunuyoruz. Bunu gerçekleştirmek adına çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz."

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA