• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gerçek altın sanıp imitasyon küpe takımı çaldılar
21 Kasım 2012 Çarşamba 10:33

Gerçek altın sanıp imitasyon küpe takımı çaldılar

Konyada girdikleri evden gerçek altın sanarak imitasyon küpe takımı çalan 3 hırsızlık şüphelisinden 2si, polisle yaşanan kovalamacanın ardından yakalandı.
Konya’da girdikleri evden gerçek altın sanarak imitasyon küpe takımı çalan 3 hırsızlık şüphelisinden 2’si, polisle yaşanan kovalamacanın ardından yakalandı.
Olay, dün saat 21.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Aksine Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, vatandaşların bir eve şüpheli şahısların girdiği ihbarı üzerine polis ekipleri belirtilen adrese gitti. Evin önüne gelen polis ekipleri ile Nazır A’ya ait evden 3 çıkarak kaçmaya başlayan şüpheli arasında kovalamaca başladı. Şüpheliler yaya olarak kaçarken, bölgeye takviye ekipler sevk edildi. Şüphelilerin Muhacir Pazarı istikametinden Anıt Alanı’na doğru kaçmaları üzerine polis ekipleri bu yöne doğru yönlendirildi. Kaçan şüphelilerin peşini bırakmayan polisler, şahıslardan Rüstem T.’yi (20) Yavuz Selim Caddesi üzerinde park halindeki bir kamyonet ile duvar arasında saklanırken yakaladı. Gözaltına alınan şüphelinin evden çaldığı küpe takımı, parfüm, sigara ve eldivenleri aracın altına attığı belirlendi. Aracın altından çıkarılan malzemeler olay yeri inceleme ekibi tarafından kontrol edildi. Gözaltına alınan şüphelinin ifadesinden yola çıkan polis ekipleri, hırsızlık olayında gözcülük yaptığı öne sürülen Selim K’yi (20) da gözaltına aldı. Olay yerindeki incelemelerin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen çalıntı malzemelerden küpe takımının imitasyon olduğu belirlendi. Hırsızlıktan çok sayıda kaydı bulunan şüphelilerin girdikleri evde bulunan dizüstü bilgisayarı yerinden çıkaramayınca altın sandıkları imitasyon küpe takımı ile parfüm ve sigara çaldıkları ifade edildi. Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen 2 şüpheli, sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Polis ekipleri, kaçan 3’üncü şahsı da yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA