• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Genelkurmay Başkanlığından nikah şahitliği açıklaması
16 Mayıs 2016 Pazartesi 17:42

Genelkurmay Başkanlığından 'nikah şahitliği' açıklaması

Genelkurmay Başkanlığı, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızının nikahına katılmasına ilişkin yapılan bazı haber ve yorumlarla ilgili açıklama yaptı.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve beraberindeki komuta heyetinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile iş adamı Özdemir Bayraktar'ın oğlu Selçuk Bayraktar'ın nikahına katılmasına ilişkin yapılan bazı haber ve yorumlara ilişkin, "Sadece imza ve tebrikattan ibaret olan bir nikah davetine icabet edilmesine yönelik yapılan bazı haber ve yorumlar, insani ve vicdani olmaktan uzaktır." değerlendirmesinde bulunuldu.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer açıklamada, Orgeneral Akar'ın komuta heyeti ile Çukurca'da hayatını kaybeden kahraman şehitler için aynı gün Ankara Kocatepe Camisi'ndeki cenaze törenlerine katıldığı belirtildi.

Aynı komuta heyetinin saat 15.00'te İstanbul'da düzenlenen nikah törenine, devlet protokolü çerçevesinde katıldıkları vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bu kapsamda, sadece imza ve tebrikattan ibaret olan bir nikah davetine icabet edilmesine yönelik yapılan bazı haber ve yorumlar, insani ve vicdani olmaktan uzaktır. Terörle mücadeleye yoğun bir şekilde devam ettiğimiz bu günlerde, eleştiri ve yorumlarda insaflı ve yapıcı olunması, ayrıştırıcı dil kullanılmaması, ülkemizin ve aziz milletimizin birliği, beraberliği ve güvenliği açısından büyük önem arz etmektedir."

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA