• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Genel Sekreter Darılmazdan Seydişehire ziyaret
04 Şubat 2016 Perşembe 10:53

Genel Sekreter Darılmaz'dan Seydişehir'e ziyaret

Konya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Darılmaz Seydişehir'de incelemelerde bulundu.

Konya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Darılmaz, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uz. Dr. Mustafa Parlayıcı, İdari hizmetler Başkanı Dr. Ahmet Ergin ve genel sekreterlik bünyesinde görev yapan uzmanlar Seydişehir Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Hastane Başhekimi Uz.Dr. Fatih Altıntepe tarafından yapılan sunumu takip eden Genel Sekreter Darılmaz ve beraberindeki heyet hastanenin 2015 yılı istatistiklerini değerlendirerek 2016 yılı hedefleri hakkında da fikir alışverişinde bulundu.

Seydişehir Devlet Hastanesi’nin devam eden hastane inşaatındaki son durum hakkında da bilgi alan Darılmaz, hastanede tedavi gören hastalara en modern ve kaliteli sağlık hizmeti sunulması konusunda çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı da makamlarında ziyaret eden Darılmaz ve hizmet başkanları Seydişehir sağlığı adına atılması gereken adımlar ve yapılması planlanan projeler konusunda değerlendirmelerde bulundu. 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA