• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gençlikte söyleşiler devam ediyor
11 Aralık 2012 Salı 11:22

Gençlik'te söyleşiler devam ediyor

Özel Gençlik İlk ve Ortaokulu, öğrencilerinde kitap okuma alışkanlığını bir davranış haline getirmek ve öğrencilerini okumaya yönlendirmek için düzenlediği Her Ay Bir Yazar Bir Söyleşi programı d
Özel Gençlik İlköğretim Okulu Türkçe Zümresinin organize ettiği “Her Ay Bir Yazar Bir Söyleşi” etkinliği kapsamında öğrencilerini farklı isimlerle buluşturmaya devam ediyor. Son olarak Çocuk Edebiyatının önde gelen isimlerinden Bestami YAZGAN ve Yusuf DURSUN ile bir araya gelen öğrenciler oldukça keyifli anlar yaşadı.
Öğleden önce ve öğleden sonra olmak üzere iki ayrı oturumda gerçekleşen söyleşide ilk olarak Bestami YAZGAN ile bir araya gelen öğrenciler, öğleden sonra da Yusuf DURSUN ile bir araya geldi. Oldukça renkli görüntülere sahne olan etkinlik öğrencilerin kitaplarını imzalatmasıyla sona erdi. Program sonunda çocuklardaki merakın ve okumaya olan ilginin kendini oldukça mutlu ettiğini ifade eden Yazgan ve Dursun, programı tertip edenlere teşekkür etti.
Okuyan ve bilgisiyle çevresini aydınlatan gençler yetiştirmeyi amaçladıklarını ifade eden Okul Müdürü Barış Çağlayan ÇAKIR, çocuklarımız için bu tür etkinliklerin çok önemli olduğunu ifade ederek programa katılan Bestami YAZGAN ve Yusuf DURSUN’a ve programı hazırlayan öğretmenlerine teşekkür etti.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA