• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gençlikte müzik şöleni
22 Mayıs 2012 Salı 15:57

Gençlik'te müzik şöleni

Her öğrencisinin en az bir enstrüman çalmasını hedefleyerek çalışmalarını sürdüren Gençlik İlköğretim Okulu, Müzik Öğretmeni ve Okul korosunun hazırlamış olduğu Müzik Şöleni ile izleyicilere keyifli a
Her öğrencisinin en az bir enstrüman çalmasını hedefleyerek çalışmalarını sürdüren Gençlik İlköğretim Okulu, Müzik Öğretmeni ve Okul korosunun hazırlamış olduğu Müzik Şöleni ile izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Okulun Müzik Öğretmeni Mustafa Aslan tarafından hazırlanan; Popüler Müzik, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği ve İngilizce Şarkı örneklerinin yer aldığı program ilgiyle takip edildi. İki bölümden oluşan Müzik Şöleni’nde koro öğrencilerinin sergilediği performans görülmeye değerdi. Okul Gitar Kulübü tarafından da misafirlere gitar dinletisi sunuldu.  Oldukça renkli ve coşkulu geçen program izleyiciler tarafından dakikalarca alkışlandı.

Program sonunda açıklama yapan Okul Müdürü Barış Çağlayan Çakır,  Müzik eğitimi çocuk gelişimine katkı sağlayan çok etkili bir eğitim aracıdır. "Müziği seven çocuk insanı sever, toplumu sever, yaşamı sever, eşsiz bir ruh gücü ve zenginliği kazanır. Müzik insan ruhunun güzelliklerini yüceltir. Her yıl öğrencilerimizin performanslarının arttığını görmekteyiz, her yıl bir önceki yıldan daha güzel Müzik gecelerini izleme fırsatı elde ediyoruz. öğrencilerinin her alanda yeteneklerini geliştireceği ortamlar oluşturmayı kendilerine prensip olarak belirlediklerini ifade ederek çalışmaların sonuçlarına bakıldığında hedeflerine ulaştıkları için mutlu olduklarını söyledi ve  programa katılan, programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA