• Konya5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gençlik Eğitim Kurumu’ndan ‘Eğitim ve Oyun’ kongresi
23 Mart 2018 Cuma 17:40

Gençlik Eğitim Kurumu’ndan ‘Eğitim ve Oyun’ kongresi

Gençlik Eğitim Kurumu, yenilikçi uygulamaların paylaşılacağı “Eğitim ve Oyun” temalı Yenilikçi Eğitim Kongresi düzenleyecek. Bu yıl ilkinin düzenleneceği kongre, 31 Mart Cumartesi günü Selçuklu Kongre Merkezi’nde yapılacak

Gençlik Eğitim Kurumları, “Eğitim ve Oyun” ana temasıyla gerçekleştirilecek olan kongreyle eğitime ait güncel gelişmelerin, deneyimlerin ve inovatif yaklaşımların paylaşılması, eğitimciler arasındaki iletişim ve işbirliğinin artırılmasına katkıda bulunmayı hedefliyor. Tüm öğretmen, eğitimci ve ailelere yönelik düzenlenecek olan kongrede katılımcılar, eğitimde yeni ufuklara ve hayallere yol alabilmesi için yenilikçi uygulamalar paylaşılarak kendilerini geliştirmeleri ve deneyimlerini en üst düzeye taşıyacak bilgi ve beceriler kazanacak. Eğitim kurumu, bu kongreyle katılımcılara, yenilikçi eğitim uygulamaları hakkında bilgi vermeyi ve mevcut bilgilerini güncelleme imkânı bulmalarını sağlamayı amaçlıyor.

KONGRE, 2 OTURUMDA GERÇEKLEŞECEK

İnsan yaşamının önemli bir parçasını oluşturan ve önemli bir iletişim, etkileşim ve eğitim aracı olan oyunu çeşitli boyutlarıyla ele alan Yenilikçi Eğitim kongresi, birçok akademisyenin ve araştırmacıların etkileşimini ve bilgi birikimini ortaya koyacak. Koordinatörlüğünü Necmettin Erbakan Üniversitesi Okul Öncesi Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Bengü Türkoğlu yapacağa kongre, 31 Mart Cumartesi günü saat 10.00’da başlayacak. Kongrenin ilk bölümü 2 oturumda 5 konuşmacının yapacağı sunumlar şeklinde gerçekleşecek. İkinci bölümde ise eş zamanlı olarak, 11 salonda 11 farklı konuda atölye çalışmaları yapılacak.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA