• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gençlerbirliği ilk 8e göz kırptı
21 Aralık 2011 Çarşamba 17:20

Gençlerbirliği ilk 8'e 'göz kırptı'

Sezonun ilk yarısında aldığı başarılı sonuçlarla dikkati çeken Gençlerbirliği'nde play-off'a kalma hedefi konuşulmaya başlandı.
Sezonun ilk yarısında aldığı başarılı sonuçlarla dikkati çeken Gençlerbirliği'nde play-off'a kalma hedefi konuşulmaya başlandı.
    
Kırmızı-siyahlı ekibin teknik direktörü Fuat Çapa, devre arasında iyi organize edecekleri bir yapılanmayla ''ilk 8 için biz de varız'' diyebileceklerini söyledi.
    
İlk yarının son maçında Ankara'da oynayacakları İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını kazanarak 3-4 günlük izine mutlu çıkmayı istediklerini ifade eden Çapa, ''Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında oyun olarak iyi yönde olduğumuzun sinyallerini almıştık. Bu karşılaşmanın ardından da beklediğimiz çıkışı yakaladık. Takım olma yolunda çok çalıştık ve karşılığını aldık'' dedi.
    
Takımın yükselen grafiğinin kendileri için bir sürpriz olmadığını kaydeden Çapa, ''Büyüklerle oynadığımız maçlardan 7 puan topladık. Evimizde iyi sonuçlar alıyorduk, deplasman galibiyetleriyle de iyi oyunumuzu perçinlemiş olduk. Sezon başında yapılan program dahilinde çalışıyoruz. Rakibimize özel hazırlıklık yapmıyoruz. Hedefimiz sezonun ilk yarısının son maçından da mutlu ayrılarak, kısa tatile çıkmak'' diye konuştu.
    
     -Devre arasında yapılanma-
    
     İkinci yarı öncesi verilen arada iyi bir yapılanma organize ederek, sezon sonu için yeni hedefler koyabileceklerini söyleyen Fuat Çapa, sezon başında genç, tecrübesiz, ancak istekli bir ekiple yola çıktıklarını ve çok çalışıp, takım olarak her geçen hafta bu eksikleri kapattıklarını ifade etti.
   
 ''Takım olma'' çalışmalarının iyi sonuçları da beraberinde getirdiğini, bunu kalıcı kılarak Gençlerbirliği'ni eski karakterine kavuşturmayı hedeflediklerini belirten genç teknik adam, şöyle devam etti:
    
''Sezon başı belirlediğimiz plana uygun çalışıyoruz. Yarın oynayacağımız son maçın ardından, ilk yarının geniş bir değerlendirmesini yapacağız. Ligin ikinci yarısı için yapılacakları organize edeceğiz. Çalışmalarımız devam ediyor. Harbuzi ile yollarımızı ayırdık. Bazen iki taraf birlikte çalışmayı çok istese de olmayabiliyor. Oynayacağı takımda başarılı olur umarım. Ergün Teber'i transfer ettik. Sezon başında da birlikte olmayı istemiştik, ancak şartlar bugün oluştu. Bu transfer ile takım içinde 4 alternatif yaratmış olduk. Mehmet Sedef'i mevkisinde oynatmaya devam etmeyi düşünüyoruz, fakat eksik kaldığımızda çok farklı görevler verebileceğimiz özelliklere sahip bir oyuncu olduğunu da biliyoruz.''
    
     -Alparslan haberine yalanlama-
    
     Fuat Çapa, basında yer alan, ''Fuat Çapa gönderdi, yardımcısı önerdi'' haberinin gerçeği yansıtmadığını dile getirdi.
     Bucaspor'da forma giyen Alparslan'ın kendileri göreve gelmeden Gençlerbirliği ile yollarının ayrıldığına dikkati çeken Çapa, karşılaşmayı yardımcısına izlettiği ve futbolcu için kendisine olumlu rapor verildiği bilgilerinin de gerçek dışı olduğunu sözlerine ekledi.
 
 
 
AA
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA