• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Genç satranç ustaları Kulesitede yarıştı
23 Mayıs 2011 Pazartesi 15:02

Genç satranç ustaları Kulesite'de yarıştı

Kulesite Alışveriş ve Eğlence Merkezinin ev sahipliğinde düzenlenen ve 180 yarışmacının mücadele ettiği 19 Mayıs Gençlik Kupası Satranç Turnuvası finali büyük çekişmeye sahne oldu.
Kulesite Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nin ev sahipliğinde düzenlenen ve 180 yarışmacının mücadele ettiği “19 Mayıs Gençlik Kupası Satranç Turnuvası” finali büyük çekişmeye sahne oldu.
 

Konya’nın yaşam ve eğlence merkezi Kulesite, bu yıl ikincisi düzenlenen “19 Mayıs Gençlik kupası Satranç Turnuvası”na ev sahipliği yaptı. 18 Mayıs’ta, Kulesite AVM Genel Müdürü Mustafa Totan’ın yaptığı ilk hamle ile başlayan turnuva, 3 gün boyunca büyük çekişmeyle devam etti. 20 Mayıs Cuma günü finali gerçekleştirilen turnuvada her yaş grubunda genel ve bayan kategori olmak üzere derecelendirme yapıldı.

Sponsorluğunu Vodafone’un üstlendiği ‘19 Mayıs Gençlik Kupası Satranç Turnuvası’, Konya Valiliği ile Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün desteklediği ve Konya Milli Eğitim Müdürlüğü’nün okullarda duyurusunu yaptığı turnuvada, 10-14-18 yaş gruplarından toplam 180 sporcu yarıştı. Final çekişmesinin ardından düzenlenen kupa töreninde, kazananlara Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Hasan Güven, Kulesite AVM Müdürü Mustafa Totan ve Vodafone Öge yetkilisi Yılmaz Kaplan tarafından kupa ve Kulesite mağazalarının hazırladığı hediyeler verildi. Turnuvaya katılan tüm sporculara ise satranç takımı hediye edildi.

Turnuvanın başlama hamlesini yapan Kulesite Alışveriş ve Eğlence Merkezi Müdürü Mustafa Totan, “Gerçek bir beyin jimnastiği olan satranç, gençlerimiz için faydalı bir spor. Bu yıl ikincisine ev sahipliği yaptığımız turnuvaya ilginin büyüdüğünü görmek bizi çok mutlu etti. Geçtiğimiz yıla oranla daha çekişmeli geçtiğini gözlemlediğim turnuvaya katılan tüm sporcuları tebrik ediyorum” dedi.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA